Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #1 Bu işaret lejantta dahi yazmıyor. Haritada birçok noktada var. Görseldeki işaret ne demek?
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.752 Çözümler 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Yerleşim yeri gibi vb. yerleri belirtmek için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Normalde yanında yerin adının da yazması lazım. Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
Yerleşim yeri gibi vb. yerleri belirtmek için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Normalde yanında yerin adının da yazması lazım.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #3 Teyrn dedi: Yerleşim yeri gibi vb. yerleri belirtmek için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Normalde yanında yerin adının da yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Yeni bir bölgeyi senkronize ettikten sonra bu semboller parlayıp sönmeye başladı ve ben de önemli bir şey sandım. Cevap için teşekkürler hocam
Teyrn dedi: Yerleşim yeri gibi vb. yerleri belirtmek için kullanılıyor diye hatırlıyorum. Normalde yanında yerin adının da yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Yeni bir bölgeyi senkronize ettikten sonra bu semboller parlayıp sönmeye başladı ve ben de önemli bir şey sandım. Cevap için teşekkürler hocam