Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Merhaba Assassin's Creed Valhalla da HDR ayarını buldum fakat şeffaf bir şekilde var, asla açamıyorum. Nasıl açacağını bilen varsa yardım edebilir mi?
Merhaba Assassin's Creed Valhalla da HDR ayarını buldum fakat şeffaf bir şekilde var, asla açamıyorum. Nasıl açacağını bilen varsa yardım edebilir mi?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #2 Monitörün HDR destekliyor mu ?
Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 HDR video akışı destekliyor ve arkadaşım oluyor dedi Bold Pilot dedi: Monitörün HDR destekliyor mu? Genişletmek için tıkla...
HDR video akışı destekliyor ve arkadaşım oluyor dedi Bold Pilot dedi: Monitörün HDR destekliyor mu? Genişletmek için tıkla...
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #4 Eren Altuner dedi: HDR video akışı destekliyor ve arkadaşım oluyor dedi Genişletmek için tıkla... Monitörünün tam modelini söyler misin ?
Eren Altuner dedi: HDR video akışı destekliyor ve arkadaşım oluyor dedi Genişletmek için tıkla... Monitörünün tam modelini söyler misin ?
Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #5 Bold Pilot dedi: Monitörünün tam modelini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum istersen laptop adını söylerim
Bold Pilot dedi: Monitörünün tam modelini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum istersen laptop adını söylerim
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 Bazı oyunlarda bende açamıyorum o yüzden buradan açıp oyuna çık gir yapıyorum oluyor.
Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #7 totra_proska dedi: Bazı oyunlarda bende açamıyorum o yüzden buradan açıp oyuna çık gir yapıyorum oluyor. Eki Görüntüle 2038008 Genişletmek için tıkla... Her yerde bunu gördüm ama bende Windows 11 var daha farklı bir teması var HDR ile alaklı bir şeyler yazıyor
totra_proska dedi: Bazı oyunlarda bende açamıyorum o yüzden buradan açıp oyuna çık gir yapıyorum oluyor. Eki Görüntüle 2038008 Genişletmek için tıkla... Her yerde bunu gördüm ama bende Windows 11 var daha farklı bir teması var HDR ile alaklı bir şeyler yazıyor
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #8 Eren Altuner dedi: Laptop kullanıyorum istersen laptop adını söylerim Genişletmek için tıkla... Olur
Eren Altuner Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #9 Bold Pilot dedi: Olur Genişletmek için tıkla... Lenovo Legion 5 Pro
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #10 Eren Altuner dedi: Her yerde bunu gördüm ama bende Windows 11 var daha farklı bir teması var HDR ile alaklı bir şeyler yazıyor Eki Görüntüle 2038009 Genişletmek için tıkla... Ekran özelliklerinde HDR desteklenmiyor yazıyor ?
Eren Altuner dedi: Her yerde bunu gördüm ama bende Windows 11 var daha farklı bir teması var HDR ile alaklı bir şeyler yazıyor Eki Görüntüle 2038009 Genişletmek için tıkla... Ekran özelliklerinde HDR desteklenmiyor yazıyor ?