pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 28 Nisan 2021 #11 Blondie dedi: Uplay sıkıntı çıkarıyor hesaba biri girdiğinde direkt atıyor oyunun ortasında. Genişletmek için tıkla... Offline modda da oluyor mu.Ben hiç indirmedim geaforce nowda denemiştim sadece.Şu an indirme yapılıyor mu onu deneyeceğim sadece.
Blondie dedi: Uplay sıkıntı çıkarıyor hesaba biri girdiğinde direkt atıyor oyunun ortasında. Genişletmek için tıkla... Offline modda da oluyor mu.Ben hiç indirmedim geaforce nowda denemiştim sadece.Şu an indirme yapılıyor mu onu deneyeceğim sadece.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Nisan 2021 #12 pc & laptop dedi: Offline modda da oluyor mu.Ben hiç indirmedim geaforce nowda denemiştim sadece.Şu an indirme yapılıyor mu onu deneyeceğim sadece. Genişletmek için tıkla... Offline moda alınıyor mu bilmiyorum. GeForce Now'da alınmıyor.
pc & laptop dedi: Offline modda da oluyor mu.Ben hiç indirmedim geaforce nowda denemiştim sadece.Şu an indirme yapılıyor mu onu deneyeceğim sadece. Genişletmek için tıkla... Offline moda alınıyor mu bilmiyorum. GeForce Now'da alınmıyor.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #13 Ek olarak Forza Horizon 4 oyununu alabilirim, Assassin's Creed Valhalla Epic Games hesabı olması şart.
Ek olarak Forza Horizon 4 oyununu alabilirim, Assassin's Creed Valhalla Epic Games hesabı olması şart.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 28 Nisan 2021 #14 Blondie dedi: Offline moda alınıyor mu bilmiyorum. GeForce Now'da alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Gfn'de attı da ben kendi pcsinde oynayacaklar için satabilirim.(Offline modda oynanıyorsa) Akfortisev dedi: Assassin's Creed Valhalla Epic Games hesabı olması şart. Genişletmek için tıkla... Bulursam yazarım bendeki uplay.
Blondie dedi: Offline moda alınıyor mu bilmiyorum. GeForce Now'da alınmıyor. Genişletmek için tıkla... Gfn'de attı da ben kendi pcsinde oynayacaklar için satabilirim.(Offline modda oynanıyorsa) Akfortisev dedi: Assassin's Creed Valhalla Epic Games hesabı olması şart. Genişletmek için tıkla... Bulursam yazarım bendeki uplay.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #15 pc & laptop dedi: GFN'de attı da ben kendi pcsinde oynayacaklar için satabilirim.(offline modda oynanıyorsa) Bulursam yazarım bendeki Uplay. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bekliyorum.
pc & laptop dedi: GFN'de attı da ben kendi pcsinde oynayacaklar için satabilirim.(offline modda oynanıyorsa) Bulursam yazarım bendeki Uplay. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bekliyorum.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 28 Nisan 2021 #16 Akfortisev dedi: Tamam hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz hesapları bulamadım.İyi geceler.
Akfortisev dedi: Tamam hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz hesapları bulamadım.İyi geceler.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #17 Akfortisev dedi: Ek olarak Forza Horizon 4 oyununu alabilirim. Genişletmek için tıkla... @DDLAO hocamla anlaşıp gamepassli ortak hesap alabilirsiniz. Forza Horizon 4 Ultimate var içinde. Online da oynanıyor.
Akfortisev dedi: Ek olarak Forza Horizon 4 oyununu alabilirim. Genişletmek için tıkla... @DDLAO hocamla anlaşıp gamepassli ortak hesap alabilirsiniz. Forza Horizon 4 Ultimate var içinde. Online da oynanıyor.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #18 Nemai dedi: @DDLAO hocamla anlaşıp Game Pass'li ortak hesap alabilirsiniz. Forza Horizon 4 Ultimate var içinde. Online da oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapacağım Forza'yı hallettim ancak hala Assassin's Creed Epic hesabı bulamadım :/
Nemai dedi: @DDLAO hocamla anlaşıp Game Pass'li ortak hesap alabilirsiniz. Forza Horizon 4 Ultimate var içinde. Online da oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yapacağım Forza'yı hallettim ancak hala Assassin's Creed Epic hesabı bulamadım :/
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #19 Akfortisev dedi: Hocam siz yazarsanız daha iyi olur. 5TL uyar ancak indirirken bir sorun oluştururmu? Genişletmek için tıkla... Eğer indirirken hesapta başka biri çevrimiçi olursa indiren kişi hesaptan düşer.
Akfortisev dedi: Hocam siz yazarsanız daha iyi olur. 5TL uyar ancak indirirken bir sorun oluştururmu? Genişletmek için tıkla... Eğer indirirken hesapta başka biri çevrimiçi olursa indiren kişi hesaptan düşer.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #20 SeyidFalan dedi: Eğer indirirken hesapta başka biri çevrimiçi olursa indiren kişi hesaptan düşer. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle oluyormuş bende Epic games hesabı arıyorum şuanda.
SeyidFalan dedi: Eğer indirirken hesapta başka biri çevrimiçi olursa indiren kişi hesaptan düşer. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle oluyormuş bende Epic games hesabı arıyorum şuanda.