S Sarozzz Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Assassin's Creed Valhalla aldim, iade etmeli miyim? 12 dolara aldim veya edersem bunu yerine hangi oyunu almam lazim? Onerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Assassin's Creed Valhalla aldim, iade etmeli miyim? 12 dolara aldim veya edersem bunu yerine hangi oyunu almam lazim? Onerilerinizi bekliyorum.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 Yer Ankara 8 Temmuz 2025 #2 Çok alakasız oyunlar ama Palworld denenebilir
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.793 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Şu anda oynuyorum hikayesi sarıyor eğer beğenmediysen odyseeye bakabilirsin lakin sana önerim oyunu iade et Ubisoft'un kendi sitesinden al.
Şu anda oynuyorum hikayesi sarıyor eğer beğenmediysen odyseeye bakabilirsin lakin sana önerim oyunu iade et Ubisoft'un kendi sitesinden al.
S Sarozzz Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Ana De Armas dedi: Şu anda oynuyorum hikayesi sarıyor eğer beğenmediysen odyseeye bakabilirsin lakin sana önerim oyunu iade et Ubisoft'un kendi sitesinden al. Genişletmek için tıkla... Param Steam cuzdanda ve daha hiç oynamadim
Ana De Armas dedi: Şu anda oynuyorum hikayesi sarıyor eğer beğenmediysen odyseeye bakabilirsin lakin sana önerim oyunu iade et Ubisoft'un kendi sitesinden al. Genişletmek için tıkla... Param Steam cuzdanda ve daha hiç oynamadim
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.793 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Sarozzz dedi: Param Steam cuzdanda ve daha hiç oynamadim. Genişletmek için tıkla... O zaman oynayın hocam güzel oyun rahat 100 saat gömersiniz.
Sarozzz dedi: Param Steam cuzdanda ve daha hiç oynamadim. Genişletmek için tıkla... O zaman oynayın hocam güzel oyun rahat 100 saat gömersiniz.
S Sarozzz Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #6 Ana De Armas dedi: O zaman oynayın hocam güzel oyun rahat 100 saat gömersiniz. Genişletmek için tıkla... Tesskurler.
Ana De Armas dedi: O zaman oynayın hocam güzel oyun rahat 100 saat gömersiniz. Genişletmek için tıkla... Tesskurler.
jettaBora Femtopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #7 Ben 30-40 saat kadar oynamıştım ve keyif almıştım. Uzun balta kullanmak hoşuma gitmişti açıkçası.