Assassin’s Creed Valhalla Nasıl Olmuş?

Insanlar Odyssey ile karşılaştırıyor. Ac Valhalla, Origins ile kıyaslanabilir. Özellikle rol yapma özellikleri birebir Origins. Bana göre Ac Odyssey rol yapma oyunu iken Ac Valhalla anca Witcher serisi kadar rol yapma oyunu.

Örnekleyeyim, Odysey de gizlilik üzerine eşyalar giyiyor ve yetenekleri de o şekilde düzenlerseniz yakın dövüşte ve okçulukta bir o kadar zayıf kalırsınız, hard ve nightmare zorlukta bu zayıflık çok daha belirgin oluyor.

Origins ve Valhalla da ise ne giyersen giy hangi yetenegi açarsan aç, istediğin an okçu istediğin an savaşçı istediğin an asasin olabiliyorsun, üstelik bunun için eşya silah yetenek hiç birseyi değiştirmeden...

Bunları hard zorluk seviyesinde 60 saat oynamış Ac Valhalla tecrubesi ile yazıyorum. Belki daha üst power levellerde değişir ama sanmam.. Valhalla kesinlikle Origins ten güzel. Odyssey den değil. Ne erkek ne kadın Eivor bir Kassandra olmaz. Aynı kütük Alexios.

Ac Valhalla açık dünya macera oyunudur bana göre. Eski assassins Creed serilerine daha çok benziyor, Odyssey e sadece görüntü olarak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…