Assassin's Creed Valhalla optimizasyon sıkıntısı var mı?

Ultra bir de Very High falan internetten sıkıntı yaşayan varmış. Bir aya gosterdi herkeste oluyormuş. FPS falan yine fazla kasmıyor da Ultra'da oynuyamıyoruz.
Sisteminizi söyleyin.

1660 Super 3500X 16 GB RAM sistemim

Son düzenleme:
Herkese iyi günler 2 gün önce Assassin's Creed Valhalla oyununu satın aldım, yükledim. Daha sonra internetten Türkçe yamasını indirdim fakat oyun içerisinde çok yoğun bir sahne olmamasına rağmen ara ara 60 FPS'lerden bir anda 20 30 FPS'lere düşüyor ve orada kalıyor. Tekrar sahnede önemli bir değişiklik olana kadar böyle sürüyor sahne değişince düzelebiliyor veya oyunu kapatıp açıyorum anca düzeliyor GTX 970 ekran kartım OC yaparak kullanıyorum o yüzden olabileceğini düşündüm fakat çoğu kişide varmış sanırım bu problem bunu çözmenin bir yolu var mıdır acaba başaran oldu mu? OC'yi kapatıp yine denedim hiçbir şey değişmedi.

Evet, PC optimizasyonu kötü.
Aslında biraz toparlamış gibiydi 1.40 güncellemesinden sonra ultra-yüksek 45-85 ortalama 75 akan oyun orta-yüksek ayarlarda 20-45 ortalama 25 çalışmaya başladı. Mahvettiler deneyimimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…