ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar İngiltere'ye giderken zincir kaldirma yerinde oyundan atiyor. Nasil cozebilirim?
mauve Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 91 14 Nisan 2022 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Nisan 2022 #3 mauve dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece Türkçe yama var. Artı 0 Eksi
mauve dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sadece Türkçe yama var.
mauve Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 91 14 Nisan 2022 #4 ikaross dedi: Evet. Sadece Türkçe yama var. Genişletmek için tıkla... Yamadan mıdır bilmiyorum ama ben de aynı sorunu Detroit Become Human'da yaşamıştım. Belli bir yere gelince oyundan atıyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzelmişti. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Evet. Sadece Türkçe yama var. Genişletmek için tıkla... Yamadan mıdır bilmiyorum ama ben de aynı sorunu Detroit Become Human'da yaşamıştım. Belli bir yere gelince oyundan atıyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzelmişti.