shotyn Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 39 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RTX 3050 4 GB VRAM İşlemci İntel i5 12450h Merhaba, Assassin's Creed Valhalla indirdim ancak normalde açılmıyor ama bilgisayarı güvenli başlattığımda açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Assassin's Creed Valhalla indirdim ancak normalde açılmıyor ama bilgisayarı güvenli başlattığımda açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.353 Makaleler 2 Çözümler 83 Yer İzmir 7 Şubat 2023 #2 shotyn dedi: Merhaba, Assassin's Creed Valhalla indirdim ancak normalde açılmıyor ama bilgisayarı güvenli başlattığımda açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi korsan mı? Artı 0 Eksi
shotyn dedi: Merhaba, Assassin's Creed Valhalla indirdim ancak normalde açılmıyor ama bilgisayarı güvenli başlattığımda açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal mi korsan mı?
KS KS shotyn Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 39 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 CS Relboron dedi: Oyun orjinal mi korsan mı? Genişletmek için tıkla... Korsan Artı 0 Eksi