Assassin's Creed Valhalla Steam'de kötü eleştiri yağmuruna tutuldu

Kurdular da ne oldu? Giden herkes geri geliyor farkındaysan

Dediğim gibi Steam bu işe yıllarını vermiş büyük bir kitleyi yakalamış. Steam'den tamamen çıkmak zor imkansız.

Valhalla olayı bence mantıklıydı. Adamlar 2 yıl güzelce satışını yaptı sonra Steam'e geldi orada da satıyor.

Ama kazandı sanırım davayı ve %15 e düştü sanırım.iyi oldu bence stüdyolar oyunlara daha çok önem verir.
Bir değişiklik oldu evet. Hâla %30 alıyor fakat belli bir satış sayısını geçince oran düşüyor. %20 ya da %25 olması lazım. Dediğim konsollarda da %30 komisyon alındığı için eğer Steam böyle bir davayı kaybedecekse ve oranları düşürecekse konsollarda da aynısı yaşanmalı.

Katılıyorum ama steam haksız bence %30 çok tüm platformlarda maks 20 olmalı.Çok satanlarda 15 falan.Bu kadar fazla komisyondan millet büyük oyun yapmya korkuyor kar edemem diye.

Sevindim gerçekten,

Steam haberi çıkmadan 3 gün önce Ubisoft'tan almıştım. Haberi görünce yıkılmıştım Hem fiyat konusun da hem de olumsuzluklar konusunda doğru karar vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…