F Farzetki Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Evet arkadaşlar. Assassin's Creed Valhalla'ya Türkçe yama kurmak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?
Evet arkadaşlar. Assassin's Creed Valhalla'ya Türkçe yama kurmak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 23 Mart 2022 #2 Farzetki dedi: Evet arkadaşlar. Assassin's Creed Valhalla'ya Türkçe yama kurmak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: AC Valhala Türkçe yama nasıl yüklenir? Ya arkadaşlar oyunu indirdim yama nasıl kurulur ne edilir hiç bilmiyorum yardımcı olacak var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Farzetki dedi: Evet arkadaşlar. Assassin's Creed Valhalla'ya Türkçe yama kurmak istiyorum ama bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: AC Valhala Türkçe yama nasıl yüklenir? Ya arkadaşlar oyunu indirdim yama nasıl kurulur ne edilir hiç bilmiyorum yardımcı olacak var mı? www.technopat.net