Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama var mı?

Oyunu biraz önce Voidu sitesinden 62 TL'ye aldım ve şu an indiriyorum ama Türkçe yama bulamadım. Oyunun Türkçe yaması çıkmadı mı?

Bu yamayı yapınca her seferinde kurulum yapmamız veya uygulama açmamıza gerek yok değil mi? Bazı yamaları her seferinde çalıştırmamız gerekiyor. Ben direkt oyun ikonuna tıklayıp oyuna girmek istiyorum.​

Bu yamayı yapınca her seferinde kurulum yapmamız veya uygulama açmamıza gerek yok değil mi? Bazı yamaları her seferinde çalıştırmamız gerekiyor. Ben direkt oyun ikonuna tıklayıp oyuna girmek istiyorum.​
Videoda kurulum bittikten sonra o ekranı kapatıp oyunu normal açıyor. Dediğiniz gibi değildir.

Mevcut yamamın yerine bu yamayı kurdum. Videodaki adımları birebir yapmama rağmen çalışmadı malesef. İşin kötü tarafı hali hazırda çalışan yamamı da kaybettim

Ben de şuan İngilizce oynuyorum ama keşke Türkçe yaması olsaymış doğru düzgün.
Araştıracağım ben de. Bulursam buradan paylaşıp sizi de etiketlerim. En kötü eski yamamı bulmaya çalışacağım. Açarken her seferinde kurulum yapıyordu ama en azından çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…