D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Ben Türkçe yama indirmek istiyorıum ama Game Pass'den indirdim oyunu ve bir türlü Türkçe yama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Ben Türkçe yama indirmek istiyorıum ama Game Pass'den indirdim oyunu ve bir türlü Türkçe yama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.433 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Nasıl Yüklenir? Assassin's Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. www.tamindir.com şunu denedinmi? Artı 0 Eksi
Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Nasıl Yüklenir? Assassin's Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. www.tamindir.com şunu denedinmi?
BaranMiller Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 dlxf dedi: Ben Türkçe yama indirmek istiyorıum ama Game Pass'den indirdim oyunu ve bir türlü Türkçe yama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende indirdim vallaha ama Türkçe olmadığından anlayamadım ve sildim yamaya bence bulaşma ben türklere güvenmiyorum adamlar yama yapıyor içine virüs koyuyor. Artı 0 Eksi
dlxf dedi: Ben Türkçe yama indirmek istiyorıum ama Game Pass'den indirdim oyunu ve bir türlü Türkçe yama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende indirdim vallaha ama Türkçe olmadığından anlayamadım ve sildim yamaya bence bulaşma ben türklere güvenmiyorum adamlar yama yapıyor içine virüs koyuyor.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 20 Aralık 2024 #4 Ücretli çeviri sitelerine üye olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 Yerayay dedi: Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Nasıl Yüklenir? Assassin's Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. www.tamindir.com şunu denedinmi? Genişletmek için tıkla... hayır güvenilir değil gibi sanki Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Nasıl Yüklenir? Assassin's Creed Valhalla’yı Türkçe oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. www.tamindir.com şunu denedinmi? Genişletmek için tıkla... hayır güvenilir değil gibi sanki
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #6 Buradan indirip oynamıştım kaspersky tarafından tarattığımda bir sorun çıkmamıştı. Artı 0 Eksi
KS KS D dlxf Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #7 aionthearete dedi: Buradan indirip oynamıştım kaspersky tarafından tarattığımda bir sorun çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... ya indirmek sorun değil ben gamepassden indirdim ve dosyayı dosyanın içine attığımda olmamıştı burdan indirmiştim senin gibi Artı 0 Eksi
aionthearete dedi: Buradan indirip oynamıştım kaspersky tarafından tarattığımda bir sorun çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... ya indirmek sorun değil ben gamepassden indirdim ve dosyayı dosyanın içine attığımda olmamıştı burdan indirmiştim senin gibi