Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama yok mu?

755983

Femtopat
Bugün baktım bayağı indirim var. Steam ve Ubisoft'ta ama çoğu oyunda Türkçe yama yok. Galiba mesela Assassin Creed Valhalla'da yokmuş galiba alsam Türkçe olmadan bir şey anlar miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün baktım bayağı indirim var. Steam ve Ubisoft'ta ama çoğu oyunda Türkçe yama yok. Galiba mesela Assassin Creed Valhalla'da yokmuş galiba alsam Türkçe olmadan bir şey anlar miyim?

Makine çeviri Discord'unda bulabilirsin Google'a yazarsan göreceksin.

Assassin's Creed Valhalla çevirisi üyelik sistemimizde mevcut. Dilerseniz uygulamamızı doğrudan Technopat üzerinden indirerek üye olabilir ve çevirimizi kullanabilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla çevirisi üyelik sistemimizde mevcut. Dilerseniz uygulamamızı doğrudan Technopat üzerinden indirerek üye olabilir ve çevirimizi kullanabilirsiniz.
Nereden üye olucam ve ücret ne kadar

Ve beni yanlış anlamayın ama bilgim olmadığından soruyorum iftira tarzı birşey yapmak istemem ama bu yamalarda virüs olma ihtimali varmı

Nereden üye olucam ve ücret ne kadar

Ve beni yanlış anlamayın ama bilgim olmadığından soruyorum iftira tarzı birşey yapmak istemem ama bu yamalarda virüs olma ihtimali varmı

Uygulamamızı indirerek üye olabilirsiniz. Üyelik ücretimiz şu anda aylık 159,9 TL (KDV dâhil).

Ayrıca web sitemizden Discord sunucumuza gelerek yaşadığınız her sorunda teknik destek ekibimizden destek alabilirsiniz.

Herhangi bir virüs durumu söz konusu değil. Üyelerimize yıllardır sağladığımız bu hizmette geçmişten bu yana bu konuda herhangi bir şikâyet almadık. Aklınıza takılan diğer her şeyi Discord sunucumuza gelip sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…