Assassin's Creed Valhalla "unable to initialize Graphics System" hatası

enesbey6534

Centipat
Daha fazla  
Selam, Assassin's Creed Valhalla indirdim açılınca DX12 laptopun desteklemediği hatasını aldım fakat bilgisayarım uyuyor diyorlar. Bir bakar mısınız uyuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız destekliyor. Oyunun verdiği hatayı ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz

Ekran kartım kötü o yüzden demekki NVDIA GEFORCE GTX 950M
Evet büyük ihtimalle ekran kartınızın biraz düşük kalmasından dolayı. Şöyle bir video var aldığınız hatayı fixliyor fakat oyunu düşük fpsle oynamak zorunda kalabilirsiniz. Sonuçta oyunu indirmişsiniz denemekten zarar gelmez videoda anlatılanları uygulayın belki bir umut akıcı oynayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

çok teşekkürler hemen deneyeceğim!

knk bilgisayara bunları indirdikten sonra virüs galiba kaptı şuan defenderda güvenlik kalkanları vb açamıyorum

çok teşekkürler hemen deneyeceğim!

knk bilgisayara bunları indirdikten sonra virüs galiba kaptı şuan defenderda güvenlik kalkanları vb açamıyorum
knk pardon öyle sandım ondan değilmiş bi aç kapa yaptım düzeldi nasıl aklıma gelmedi yaw

Son düzenleme:
Kanka virüs falan diyince korktum gözünü seveyim ahahhsjaha

Gelişme var mı açılıyor mu oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…