Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #11 Odyssey ile bunun arasında çok kalmıştım Ne zamana kadar süresi var ?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #12 Mactavishgg dedi: Fiyat komik geldi. Eki Görüntüle 1948342 Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Hesap satışı değil direkt Ubisoft Connect hesabına geleceğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz kendim de oradan aldım. Ubisoft Connect kütüphanenize ekleniyor oradan oynayabilirsiniz. Almışken Deluxe veya Gold alın fiyatı zaten uygun.
Mactavishgg dedi: Fiyat komik geldi. Eki Görüntüle 1948342 Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Hesap satışı değil direkt Ubisoft Connect hesabına geleceğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz kendim de oradan aldım. Ubisoft Connect kütüphanenize ekleniyor oradan oynayabilirsiniz. Almışken Deluxe veya Gold alın fiyatı zaten uygun.
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #13 Sleipnir dedi: Odyssey ile bunun arasında çok kalmıştım Ne zamana kadar süresi var? Genişletmek için tıkla... 6 gün ama stok biterse alamazsın.
Sleipnir dedi: Odyssey ile bunun arasında çok kalmıştım Ne zamana kadar süresi var? Genişletmek için tıkla... 6 gün ama stok biterse alamazsın.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #14 Mactavishgg dedi: 6 gün ama stok biterse alamazsın. Genişletmek için tıkla... Geçen sefer yaşamıştım bu durumu. 180 TL'ye Gold alacaktım Valhalla'yı 130 TL'ye ragnarok Edition almak durumunda kaldım. Son düzenleme: 18 Eylül 2023
Mactavishgg dedi: 6 gün ama stok biterse alamazsın. Genişletmek için tıkla... Geçen sefer yaşamıştım bu durumu. 180 TL'ye Gold alacaktım Valhalla'yı 130 TL'ye ragnarok Edition almak durumunda kaldım.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 18 Eylül 2023 #15 Sleipnir dedi: Odyssey ile bunun arasında çok kalmıştım ne zamana kadar süresi var? Genişletmek için tıkla... Oydssey haritası devasa büyük ama boş. Bence Valhalla daha iyi. Vikingleri güzel işlemiş.
Sleipnir dedi: Odyssey ile bunun arasında çok kalmıştım ne zamana kadar süresi var? Genişletmek için tıkla... Oydssey haritası devasa büyük ama boş. Bence Valhalla daha iyi. Vikingleri güzel işlemiş.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #16 403377 dedi: Oydssey haritası devasa büyük ama boş. Bence Valhalla daha iyi. Vikingleri güzel işlemiş. Genişletmek için tıkla... İlk AC oyunum olacak alırsam hala aşırı kararsız kaldım ikisi arasında.
403377 dedi: Oydssey haritası devasa büyük ama boş. Bence Valhalla daha iyi. Vikingleri güzel işlemiş. Genişletmek için tıkla... İlk AC oyunum olacak alırsam hala aşırı kararsız kaldım ikisi arasında.
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 827 19 Eylül 2023 #17 Alinir net bende oradan aldim Valhalla ve Odyssey'i. Ubisoft oyunlarini oradan cekiyorum hep. Daha bu sabah eski AC serilerinden birkaç oyun ile immortal fenix cektim.
Alinir net bende oradan aldim Valhalla ve Odyssey'i. Ubisoft oyunlarini oradan cekiyorum hep. Daha bu sabah eski AC serilerinden birkaç oyun ile immortal fenix cektim.