Vengeance1000
Hectopat
Daha fazla
Gerçekten ne istediğine bağlı. Klasik AC deneyimine daha benzer bir şey istiyorsanız, Syndicate. Daha fazla yan aktivite ve çok sayıda DLC içeren daha uzun bir olay örgüsü içeren daha büyük bir dünya istiyorsanızMerhaba bu 2 oyundan birini satın alacağım. İki oyun hakkında bahsettiklerim hangisi daha ön plandaysa onu alacağım.
1) Hangisinde dövüş mekanikleri daha iyi ve zevklidir?
2) Hangisi daha gelişmiştir? Dövüş mekanikleri ve parkur mekanikleri olarak.
3) Valhalla, Dark Souls 3 gibi zor mu birilerini öldürmek, boss öldürmek vs.
4) Bahsettiğim Oyunlarda zorluk modu var mı?
Voidu'dan satın alacağım için ikisi aynı fiyatta o yüzden böyle bir konu açtım? Ayrıca Voidu'dan satın aldığımda ubisoft üzerinden mi key verir yoksa steam üzerinden mi?
Asasin Creed alırsınız.Gerçekten ne istediğine bağlı. Klasik AC deneyimine daha benzer bir şey istiyorsanız, Syndicate. Daha fazla yan aktivite ve çok sayıda DLC içeren daha uzun bir olay örgüsü içeren daha büyük bir dünya istiyorsanız
Merhaba bu 2 oyundan birini satın alacağım. İki oyun hakkında bahsettiklerim hangisi daha ön plandaysa onu alacağım.
1) hangisinde dövüş mekanikleri daha iyi ve zevklidir?
2) hangisi daha gelişmiştir? Dövüş mekanikleri ve parkur mekanikleri olarak.
4) bahsettiğim oyunlarda zorluk modu var mı?
Voidu'dan satın alacağım için ikisi aynı fiyatta o yüzden böyle bir konu açtım? Ayrıca Voidu'dan satın aldığımda Ubisoft üzerinden mi key verir yoksa Steam üzerinden mi?
Hangi oyunun combat sistemi ddaha iyi ve zevklidir?Valhalla Rogue-like rpg oyunu. Syndicate ise unity ile beraber serinin en iyisi. Uzun saatler oynamak istiyorum, boss dövüşü, rpg vs. istiyorum derseniz Valhalla alın. Ancak Valhalla serinin önceki bir çok oyununa referansı var. Oynamadan önce mutlaka ''What should i do know about before playing Valhalla'' diye aratın ve okuyun. Hikayeyi anlamak daha kolay olacaktır.
Odyssey.Hangi oyunun combat sistemi ddaha iyi ve zevklidir?
Ben sizin sorduğunuz sorulara toplu cevap vereyim hocam:Merhaba bu 2 oyundan birini satın alacağım. İki oyun hakkında bahsettiklerim hangisi daha ön plandaysa onu alacağım.
1) Hangisinde dövüş mekanikleri daha iyi ve zevklidir?
2) Hangisi daha gelişmiştir? Dövüş mekanikleri ve parkur mekanikleri olarak.
4) Bahsettiğim Oyunlarda zorluk modu var mı?
Voidu'dan satın alacağım için ikisi aynı fiyatta o yüzden böyle bir konu açtım? Ayrıca Voidu'dan satın aldığımda ubisoft üzerinden mi key verir yoksa steam üzerinden mi?
Sorularımı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bir sorum daha olacak syndicate mi hikaye açısından daha iyidir yoksa valhalla mı?Ben sizin sorduğunuz sorulara toplu cevap vereyim hocam:
1) Valhalla'daki dövüş sistemini gayet yeterli ve güzel buluyorum. Serinin en kötü dövüş sistemi bence Syndicate'tadır. Unity'de 100 saatten fazla vakit geçirip zevk almama rağmen hemen hemen benzer mekaniklere sahip Syndicate'tan hiç zevk alamadım. Combatı gerçekten çok kötü. Eğer isterseniz "AC Syndicate Combat" tarzı bir Youtube araması yaparakta kendiniz karar verebilirsiniz. Valhalla'nın dövüş sisteminde Syndicate'a göre çok daha fazla çeşitlilik sunmasıda ayrı bir artıdır.
2) Parkur mekanikleri olarak ise yorumum; serinin en iyi Parkur mekaniğine sahip olan oyunu Unity'dir. Unity'de ki Parkur mekaniklerini kullanmasından ötürü Syndicate burada daha ön plana çıkıyor. Ama ben yine şahsi fikrim olarak eklemeliyimki grappling hook'u hiç sevemedim. Bana göre kullanımı zevksizdi. Yine videolarına bakarak kendiniz yorum yapabilirsiniz. Valhalla'da ise karakterimiz bir Viking olduğu için daha ağır ve yavaş hareketlerde parkur yapıyor. Ama neredeyse her yere tırmanabiliyor.
3) Dark Souls 3 zorluğuyla kesinlikle alakası yok. Dark Souls 3'ü de şu an severek oynuyorum ancak zorluk olarak kesinlikle farklılar. Dark Souls 3'te Boss'lar için farklı farklı kafa yormanız, düşmanın hareketlerini ezberlemeniz gerekiyor. Ancak bu durum Valhalla'da yok. Oyunda kendinizden üst seviyelere saldırmadığınız sürece pek zorlanacağınızı düşünmüyorum.
4) Syndicate oynayalı bayaa oldu o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ayarlarda zorlukla alakalı bir şey yoktu. Valhalla'da var diye hatırlıyorum. Bu soruyu pas geçsemde olur, tam hatırlamıyorum ayar sekmesini çünkü.
Umarim sorularınıza cevap verebilmișimdir.
Hocam hikaye biraz öznele kaçan bir durum. O yüzden kesin konuşamam. Ama önceki oyunları oynadıysanız ve günümüz kısımlarını biliyorsanız Syndicate o açıdan biraz daha iyi olabilir. Ama Viking Hikayesi ve sunum şekli olaraktan Valhalla'yı tercih ederdim. Ben şahsen son 3 AC oyunu arasından (Origins/Odyssey/Valhalla) hikaye olarak en çok Valhalla'dan keyif almıştım.Sorularımı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bir sorum daha olacak syndicate mi hikaye açısından daha iyidir yoksa valhalla mı?
110 saat oldu halen ana hikayesi bitmediHocam hikaye biraz öznele kaçan bir durum. O yüzden kesin konuşamam. Ama önceki oyunları oynadıysanız ve günümüz kısımlarını biliyorsanız Syndicate o açıdan biraz daha iyi olabilir. Ama Viking Hikayesi ve sunum şekli olaraktan Valhalla'yı tercih ederdim. Ben şahsen son 3 AC oyunu arasından (Origins/Odyssey/Valhalla) hikaye olarak en çok Valhalla'dan keyif almıştım.