Satılık Assassin's Creed Valhalla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesala benim CP77 alacak param yoktu. Gittim ucuza aldım oynayıp bitirdim. Korsan ile ugraşmamaktan daha iyidir. Türkiye'de böyle maalesef . Keşke alabilsek.
Çok haklısınız, aşırı yüksek fiyatlar ancak yinede illegal olmuyor mu?

Bu instagramda çıkan sayfa reklamlarında olan slogan ve yeterince kazık yedim ben kolay gelsin.
Kimseye zorla aldırmam hocam.
Çok haklısınız, aşırı yüksek fiyatlar ancak yinede illegal olmuyor mu?
Sistemi olupta para veremeyenler mecbur bu yolu tercih ediyor. Playstation'da bile bunu yapanlar var ama o korsana kayıyor. Kırdırma para veremediği için haklı adam bir oyun 400 Tl. Ben bir oyuna 400 tl verirsem o oyundan çıkmam.

Para verince korsanlığı azalıyor?

Kardeşim parası olan zaten 200TL'sini basar alır. Burada niye 15 TL diye sormaz. Ben de keyfimden 15 TL'ye vermiyorum sonuçta.
Harbiden anafikri yazmayı unuttum. Korsanın yasak olduğu forumda bunu nasıl satabiliyorsunuz.
Doları 7-8 yerine 3'den 4'den alsınlar, millet de böyle yollara başvurmaz.
Benim anlamadığım yer istediğim korsanla olan farkı ne.

Bu kısımda bedavaya indirmiyorsun epic hesabına giriş yapıp oynuyorsun ve para veriyorsun bunlar dışında farkı yok.Pardon demeyi unutmuşum bilgisayara epic gamesten indirdiğinden dolayı virüs girmiyor.

Harbiden anafikri yazmayı unuttum. Korsanın yasak olduğu forumda bunu nasıl satabiliyorsunuz.

Virüs,hata,çökme riski daha az.
Dolandırılma riski var ama satıcıdan satıcıya değişir. Yani çoğu kişi dolandırdı diye böyle satış yapan herkes dolandırıcı olmuyor.

Virüs,hata,çökme riski daha az.
Dolandırılma riski var ama satıcıdan satıcıya değişir. Yani çoğu kişi dolandırdı diye böyle satış yapan herkes dolandırıcı olmuyor.
Bu kısımda bedavaya indirmiyorsun epic hesabına giriş yapıp oynuyorsun ve para veriyorsun bunlar dışında farkı yok.Pardon demeyi unutmuşum bilgisayara epic gamesten indirdiğinden dolayı virüs girmiyor.
Korsandan tek farkı virüs olasılığının az olması ise bu forumda yasaklanması gerekmiyor mu? @Moderasyon Ekibi

(Benim de korsan kullandığım oluyor fakat buna izin verilmesi beni şaşırttı.)
Satışı herhangi bir şekilde baltalayabilecek hareketler yasak. Moderatörler onayladıysa korsan değildir. İyi satışlar hocam. Herkeste 200TL verebilecek güç yok.
Hocam baltalamak değil amacım çok merak ettim cidden, arkadaşın yaptığı zaten iyi bir şey, ülkede zar zor oynayabiliyoruz zaten.

Tatile gidecek gibi hissediyorum :/.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…