Assets Dosyaları ve Çeviri

withmercy

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik Erbabı
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Bazı oyunların dil dosyalarının assets olduğunu görüyorum. İngilizcem iyi seviyede ve bu işleri öğrenebilmek için bir kaç adım atmak istiyorum ama bu assets dosyalarının nasıl açıldığını ve bu çeviri işleminin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Her oyunun çeviri dosyaları aynı değildir.

Bazıları düz text dosyaladır, bazılar resim şeklinde sıkıştırılmış dosyalardır bazıları özel programla dönüştürülebilecek özel dosyalardır. Bazı oyunlar için de çeviri mümkün değildir.

Her oyunun çeviri dosyaları aynı değildir.

Bazıları düz text dosyaladır, bazılar resim şeklinde sıkıştırılmış dosyalardır bazıları özel programla dönüştürülebilecek özel dosyalardır. Bazı oyunlar için de çeviri mümkün değildir.
Peki teşekkürler ancak sorumun cevabını alamadım maalesef dediğinizi biliyorum.

Çeviri işinde programcı olmaktan ise, amacı çevirme olan profesyonel ekipler var. Bu ekipler elbette fazladan çevirmene hayır demeyeceklerdir.

Bence 0 tecrübe ile programlamaya atılmayın. İlk önce işi yapandan işi öğrenin, ondan kopardığınız bilgiler ile kendi yolunuzu aydınlatırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı