Çözüldü Assetto Corsa 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Görünürde yine aynı sorun mevcut. O zaman şu şekilde deneyelim. Eğer C:\Windows\System32\msvcp120.dll ve C:\Windows\System32\msvcr120.dll konumunda bahsi geçen DLL dosyaları yoksa (rapora göre zaten yok fakat kontrol edin yine de) aşağıdaki bağlantıdan Visual C++ toplu paketi indirip kurun.

Kurmadan önce Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2005'ten itibaren Visual C++ 2022'ye kadar hepsini silin. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı açın ve install_all.bat dosyasına sağ tıkladıktan sonra yönetici olarak başlatın. Böylece gereken tüm Visual C++ dosyaları otomatik olarak kurulacak. Kurulduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp deneyin bakalım.

Visual C++ 2013 ile alakalı olan DLL dosyaları nedense bazı durumlarda sadece toplu paket ile çözülüyor. Ya da eksik işlem yapılıyor. Bilemiyorum artık.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi oyunlar

Teşekkür ederim tekrardan çok sağ olun

Reptile kanka benim raporada bakabilir misin bir türlü çözemedim sana zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…