BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 ryzen 7735 hs 16 gb ddr5 ram 1 tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BENMİD Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 BIZZDIK dedi: Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 dolarken aldım
BIZZDIK dedi: Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 dolarken aldım
Sindlas Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 Sağ olasın bu indririm bekliyordum dolaşırken gördüm.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 ryzen 7735 hs 16 gb ddr5 ram 1 tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 Sindlas dedi: Sağ olasın bu indririm bekliyordum dolaşırken gördüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek seni mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Sindlas dedi: Sağ olasın bu indririm bekliyordum dolaşırken gördüm. Genişletmek için tıkla... Ne demek seni mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Dr. Who Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.425 Çözümler 2 14 Haziran 2025 #5 BIZZDIK dedi: Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zamanında Ultimate versiyonunu 15 TL'ye almıştım şimdi indirimli hali 10 dolar.
BIZZDIK dedi: Assetto Corsa Steam'de bayağı bir indirime girdi 2 dolar oldu. 26 Haziran'a kadar sürecek. Almadıysanız alın kaçırmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zamanında Ultimate versiyonunu 15 TL'ye almıştım şimdi indirimli hali 10 dolar.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.965 Çözümler 11 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #6 Bu oyunu eskiden almıştım ama dümdüz yolda araba sürme oyunu olduğunu görünce iade etmiştim.
Sindlas Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #7 BIZZDIK dedi: Ne demek seni mutlu ettiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... aslında bilemedim gta 5 ve forza 4 de var bende alsam mı bilmeddim
BIZZDIK dedi: Ne demek seni mutlu ettiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... aslında bilemedim gta 5 ve forza 4 de var bende alsam mı bilmeddim
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 ryzen 7735 hs 16 gb ddr5 ram 1 tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #8 Sindlas dedi: aslında bilemedim gta 5 ve forza 4 de var bende alsam mı bilmeddim Genişletmek için tıkla... Forza 5'te indirimde onu da alabilirsiniz.
Sindlas dedi: aslında bilemedim gta 5 ve forza 4 de var bende alsam mı bilmeddim Genişletmek için tıkla... Forza 5'te indirimde onu da alabilirsiniz.
Sindlas Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #9 BIZZDIK dedi: Forza 5'te indirimde onu da alabilirsini. Genişletmek için tıkla... Steam'de yaz indirimleri ne zaman başlar bilginiz var mı arkadaşlarla 3 kişi oynayabileceğimiz indirime girceğini düşündüğünüz oyunları yazar mısınız 13, 15, 16 yaşlarımız.
BIZZDIK dedi: Forza 5'te indirimde onu da alabilirsini. Genişletmek için tıkla... Steam'de yaz indirimleri ne zaman başlar bilginiz var mı arkadaşlarla 3 kişi oynayabileceğimiz indirime girceğini düşündüğünüz oyunları yazar mısınız 13, 15, 16 yaşlarımız.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.410 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Haziran 2025 #10 80 saat oynadım. Kurduğum modlar birbirine karışıp oynayamamaya başlayınca sildim. Alınır.