Çözüldü Assetto Corsa açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B650M-K
Ryzen 5 7600
Asus RTX 4070s
Kingston 1x16Gb 5600Mhz
FSP 650w 80+
Meslek
Girişimci
Arkadaşlar öncelikle selam.

Oyun açılış ekranında kalıyor yani yüklenirken setting defaults da. Sorunu dünden beri yaşamaktayım internette biraz araştırma yaptım fakat çaresini bulamadım. İnternetten baktığımda izlenilen yollar

*Ek olarak kurulmuş araç/harita modlarını silmek.
*Kurulu olduğu yerden acs(X32)dosyasını açmak.
*Steam üzerinden dosya bütünlüğünü yapmak.
*Oyunu silip yüklemek vsvs.

Fakat bunların hiçbirisi çözüm olmadı ki şöyle de bir durum var. Oyunu content Manager üzerinden istediğim map ve araçla oynayabiliyorum. Fakat direkt olarak oyuna giriş yapmaya çalıştığımda ekte ki gibi kalıyor. Yaklaşık 1 saat beklemem rağmen de sonuç değişmedi.

Şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...

resim_2021-02-12_204401.png

Çözüm
Oyunun belgelerimdeki dosyasını sildiğimde düzelmişti. Yüklediğin bir moddan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca sildikten sonra yeni oluşan klasöre eski cfg dosyamı attıktan sonra yine bu ekranda kalmıştı.
Hocam Content Manager kullanıyorsanız AC kullanmanıza gerek yok CM'de aynı sunucular ve fazlası mevcut.
Steam sunucuları çöktü. Onunla bir alakası olabilir mi?
Yok hocam arkadaş Content Manager'den sorunsuz kullanıyormuş farklı bir sebepten dolayı oyunun kendi launcheri bozulmuş.

Oyunun belgelerimdeki dosyasını sildiğimde düzelmişti. Yüklediğin bir moddan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca sildikten sonra yeni oluşan klasöre eski cfg dosyamı attıktan sonra yine bu ekranda kalmıştı.

Çözüm
Steam sunucuları çöktü. Onunla bir alakası olabilir mi?

Hocam hiçbir fikrim yok o konuda fakat dün akşam 5-6 gibi sorunsuz oynadım daha sonra ilerleyen saatlerde girmeye çalıştığımda bu sorun ile karşılaştım.
Hocam content Manager kullanıyorsanız AC kullanmanıza gerek yok CM'de aynı sunucular ve fazlası mevcut.

Yok hocam arkadaş content Manager'den sorunsuz kullanıyormuş farklı bir sebepten dolayı oyunun kendi Launcher'i bozulmuş.

Evet evet hocam doğrus söylüyorsunuz fakat oyunun kendisinde neden sorun oldu anlayamadım şimdi bu sorunu çözmezsem yarın öbürgün farklı bir sorunda yaşamak istemiyorum açıkçası çünkü Online yarışlara vs katılıyorum...

Hocam şu yol üzerinde ki belgelerim doğrudur değil mi:
Bilgisayarım>belgeler>assettocorsa
Onayladığınızda Assetto Corsa dosyasını silip bir deneyeceğim. Teşekkürler bilgi için.

Evet evet hocam doğrus söylüyorsunuz fakat oyunun kendisinde neden sorun oldu anlayamadım şimdi bu sorunu çözmezsem yarın öbürgün farklı bir sorunda yaşamak istemiyorum açıkçası çünkü Online yarışlara vs katılıyorum...
Açıkcası Asetto'nun 1.5 yıldır kendi istemcisini hiç kullanmadım Content Manager yeteri kadar tatmin ediyor fazlasıyla.

Hocam oyun belgelerini silip, giriş yapmayı denediğimde oyun açıldı çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. İyi akşamlar herkese...

arkadaşlar öncelikle selam.

Oyun açılış ekranında kalıyor yani yüklenirken setting defaults da. Sorunu dünden beri yaşamaktayım internette biraz araştırma yaptım fakat çaresini bulamadım. İnternetten baktığımda izlenilen yollar.

*Ek olarak kurulmuş araç/harita modlarını silmek.
*Kurulu olduğu yerden acs(X32)dosyasını açmak.
*Steam üzerinden dosya bütünlüğünü yapmak.
*Oyunu silip yüklemek vsvs.

Fakat bunların hiçbirisi çözüm olmadı ki şöyle de bir durum var. oyunu content Manager üzerinden istediğim map ve araçla oynayabiliyorum. Fakat direkt olarak oyuna giriş yapmaya çalıştığımda ekte ki gibi kalıyor. Yaklaşık 1 saat beklemem rağmen de sonuç değişmedi.

şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...

Eki Görüntüle 876578

Sağ ol sayende açıldı.

Oyunun belgelerimdeki dosyasını sildiğimde düzelmişti. Yüklediğin bir moddan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca sildikten sonra yeni oluşan klasöre eski CFG dosyamı attıktan sonra yine bu ekranda kalmıştı.

Bende bunu yapmadan önce açılma ekranında 20 saniye sonra atıyordu şimdi 5 saniye sonra atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı