Assetto Corsa açılmıyor

BAHAAKA

Hectopat
Daha fazla  
Assetto Corsa'yı daha bugün aldım ve kurdum böyle bir hatayla karşı karşıya kaldım forumlarda falan araştırdım hiçbir şey bulamadım oyunu sildim yükledim farklı bir diske taşıdım oyunu doğruladım önbelleğini sıfırladım ama düzelmiyor belki içinizde bu sorunu yaşayıpta çözüm bulmuş birisi vardır.
Not: Oyunum orijinal ve PC oyunu kaldıracak düzeyde.
-------------------------------------------------------------------------------
Assettocorsa yı açmaya çalıştığımda karşıma bunlar geliyor.

---------------------------------------------------------------------------------
Tamam a tıklayınca bu çıkıyor.

Dosya Ekleri

• 1596566870034.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 122
  • 1596566889941.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 118
Dosyaları doğrulamayı deneyin. Bir şeyler eksik sanırım.

Doğruladım Olmadı Sildim Tekrar Yükledim Hala sorunum devam ediyor

Belgelerde bulunan assetto Corsa dosyasının içindeki birşeyleri bulamıyor dosyaları doğrulayın olmaz ise belgelerimde'den assetto Corsa dosyasını silin.

Belgelerde bulunan assetto Corsa dosyasının içindeki birşeyleri bulamıyor dosyaları doğrulayın olmaz ise belgelerimde'den assetto Corsa dosyasını silin.

Şu anda doğrulamayı bitirdim 47 adet dosya eksikmiş indirdimfakat halen daha aynı hata devam etmekte

Şu anda doğrulamayı bitirdim 47 adet dosya eksikmiş indirdimfakat halen daha aynı hata devam etmekte.

Belgelere assetto Corsa adında bir dosya oluşturup deneyin olmadı kendi belgeler dosyamı vereceğim size.

Şu anda doğrulamayı bitirdim 47 adet dosya eksikmiş indirdimfakat halen daha aynı hata devam etmekte
Benzer sorunu yaşayanlar da olmuş araştırdığım kadarıyla, hatta bu kişilerde de tam olarak 47 dosya eksik. Verdiğim sorun çözümünü deneyin veya Assetto Corsa'yı Steam' in kurulduğu yere (kurulum yerini değiştirdiyseniz), eğer değiştirmediyseniz yönetici izni isteyen Program Files x86 gibi klasörlerin içine kurmayı deneyin.

Virüs Korumalarının Her Birini Devredışı Bıraktım Ve Oyun Açıldı Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…