ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, ben dün akşam Assetto Corsa aldım. Oyunu yükledim fakat hiçbir şekilde yarışa başlayamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Arkadaşlar merhaba, ben dün akşam Assetto Corsa aldım. Oyunu yükledim fakat hiçbir şekilde yarışa başlayamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #2 Hocam aldığınız hata tam olarak ne? Artık o kadar çok “Orijinal mi?” sorusu geliyor ki; insanlar Steam görseli paylaşmaya başladı... Artı 0 Eksi
Hocam aldığınız hata tam olarak ne? Artık o kadar çok “Orijinal mi?” sorusu geliyor ki; insanlar Steam görseli paylaşmaya başladı...
KS KS ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 30 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Hocam aldığınız hata tam olarak ne? Artık o kadar çok “orijinal mi?” Sorusu geliyor ki; insanlar Steam görseli paylaşmaya başladı... Genişletmek için tıkla... Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam aldığınız hata tam olarak ne? Artık o kadar çok “orijinal mi?” Sorusu geliyor ki; insanlar Steam görseli paylaşmaya başladı... Genişletmek için tıkla... Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor.
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #4 ahennal dedi: Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Ekim 2020 #5 ahennal dedi: Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızda hata olabilir. Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Hocam hata almıyorum oyunda yarışa girmek istediğim zaman loading ekranı geliyor sonra hemen araç ve harita seçtiğimiz yere atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarınızda hata olabilir.
KS KS ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 30 Ekim 2020 #6 Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Ekim 2020 #7 ahennal dedi: Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'leriniz var? Ve mod indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi DLC'leriniz var? Ve mod indirdiniz mi?
W WD40 Ziyaretçi 30 Ekim 2020 #8 ahennal dedi: Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kaldırıp deneyin. Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Doğruladım hocam oyun dosyalarını DLC'lerden yapıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kaldırıp deneyin.
KS KS ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 30 Ekim 2020 #9 kerb dedi: Hangi DLC'leriniz var? Ve mod indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dreampack 1-2 ve japanese pack DLC'leri var sadece mod kurmadım hiç hocam. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Hangi DLC'leriniz var? Ve mod indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dreampack 1-2 ve japanese pack DLC'leri var sadece mod kurmadım hiç hocam.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Ekim 2020 #10 ahennal dedi: Hocam dreampack 1-2 ve japanese pack DLC'leri var sadece mod kurmadım hiç hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Content manager ile oyunu çalıştırmayı dener misiniz? Burada alınan hatayı daha detaylı verebiliyor bazı durumlarda. Content Manager - alternative launcher for Assetto Corsa Content Manager — A brand new alternative launcher for Assetto Corsa. Consist a complete list of standard launcher features, plus huge extended functionality with advanced ability speed and usability. assettocorsa.club Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Hocam dreampack 1-2 ve japanese pack DLC'leri var sadece mod kurmadım hiç hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. Content manager ile oyunu çalıştırmayı dener misiniz? Burada alınan hatayı daha detaylı verebiliyor bazı durumlarda. Content Manager - alternative launcher for Assetto Corsa Content Manager — A brand new alternative launcher for Assetto Corsa. Consist a complete list of standard launcher features, plus huge extended functionality with advanced ability speed and usability. assettocorsa.club