Assetto Corsa açılmıyor

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün otoban modu kurdum trafikli en sonki csp sürümü aktifti öyle oyun unexcepted hatası veriyordu sonra düzelttim onu bir alt sürüme aldım oyunu. Şimdi oyun açılıyor, ekran bekletiyor ve direkt normal Assetto Launcher'e atıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Modsuz oyun sorunsuz çalışıyorda assetto'yuda modsuz oynamak Assetto'ya hakaret.
O zaman kurduğun modda sorun var. Güncellemesi varsa yap. Ben pek mod kurma taraftarı değilim. Pist neyse de özellikle araç modları konusunda çok titizim. Piyasadaki modların büyük çoğunluğu gerçekçilikten uzak, fizikleri çok kötü.

Modda çok sıkıntı olduğun düşünmüyorum çünkü o modu neredeyse asetto oynayanların çoğu indirmiştir.

Modda çok sıkıntı olduğun düşünmüyorum çünkü o modu neredeyse asetto oynayanların çoğu indirmiştir.

Mod ismi verir misiniz? Bir de ben test edeyim.

Shutko revival project.
BMW M4 modu.
Seat leon kayar LED'li.

Araç modlarını nereden indirdiniz hocam? Eğer dpc gibi saçma sapan yerlerden indirmediydeniz açılmama ihtimali yüksek.

Açılmama sebebi belli oldu sanırım, böyle yerlerden indirilen modlar çoğunlukla bozuk ya da fizikleri, modelleri kötü oluyor. Mod indirmek için assettoland, kaliteli discord sunucuları yada kaliteli youtube kanallarına bakabilirsiniz.

Hocam o zaman araba modlarını silerim ama bir sıkıntı var arkadaş bana sil yükle yap demişti Csp'yi connect Manager açıldı şimdi ama sürümü seçemiyorum şimdi bunu nasıl düzeltirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…