Egemen594 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Eki Görüntüle 2490428 Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 5,6 KB · Görüntüleme: 29
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 14 Mayıs 2025 #2 Steam'i açıp dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilir misiniz? Veya Content Manager yüklüyse yaptığınız bir ayar sonucu oyunun açılması engelleniyor olabilir. Artı 0 Eksi
Steam'i açıp dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilir misiniz? Veya Content Manager yüklüyse yaptığınız bir ayar sonucu oyunun açılması engelleniyor olabilir.
KS KS Egemen594 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #3 Mr. Ahmedov dedi: Steam'i açıp dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilir misiniz? Veya content Manager yüklüyse yaptığınız bir ayar sonucu oyunun açılması engelleniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi dosyaları doğruladım olmadı hala aynı hatayı alıyorum. Son düzenleme: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Mr. Ahmedov dedi: Steam'i açıp dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilir misiniz? Veya content Manager yüklüyse yaptığınız bir ayar sonucu oyunun açılması engelleniyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi dosyaları doğruladım olmadı hala aynı hatayı alıyorum.