W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #1 Merhaba, bugün Assetto Corsa indirdim ve Content Manager ile DPC sunucularına girmek istedim, ancak girmek istediğimde 0x00007b hatası aldım ve hiçbir DLL çözümü işe yaramadı. Acaba rapor çıkarıp atsam yardımcı olabilecek bir kişi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025
Merhaba, bugün Assetto Corsa indirdim ve Content Manager ile DPC sunucularına girmek istedim, ancak girmek istediğimde 0x00007b hatası aldım ve hiçbir DLL çözümü işe yaramadı. Acaba rapor çıkarıp atsam yardımcı olabilecek bir kişi var mı?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 12 Mayıs 2025 #2 Rapor paylaşın bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rapor paylaşın bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS W worskii Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 18 Mayıs 2025 #3 Sorunu pml'yi Yeni analiz buraya atarak çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm