Assetto Corsa trafik modu oyuncusuyum. Fakat aşırı derecede kasıyor ve yakın zamanda olmasa da yeni bir PC almak istiyorum. Rahat ve akıcı şekilde oynayabilmem için hangi sistem gereksinimleri lazim?
Assetto Corsa trafik modu oyuncusuyum. Fakat aşırı derecede kasıyor ve yakın zamanda olmasa da yeni bir PC almak istiyorum. Rahat ve akıcı şekilde oynayabilmem için hangi sistem gereksinimleri lazim?
Assetto Corsa trafik modu oyuncusuyum. Fakat aşırı derecede kasıyor ve yakın zamanda olmasa da yeni bir PC almak istiyorum. Rahat ve akıcı şekilde oynayabilmem için hangi sistem gereksinimleri millet 3060 falan demiş amacın aseton oynamaksa sadece 10kya rahat pc toplarsın monitörü
Kanka millet abartmış 3060 gerek yok gözün fazla ileri oyunlari görmez ise alacak para yoksa malum oyun fiyatları neyse yani 1050ti 750ti 650ti oynatır al yanına bitane islemci i5 4590 esersin orta low belki high ayarlarda bile oynarsin
Kanka millet abartmış 3060 gerek yok gözün fazla ileri oyunlari görmez ise alacak para yoksa malum oyun fiyatları neyse yani 1050 Ti 750 Ti 650 Ti oynatır al yanına bir tane islemci i5 4590 esersin orta Low belki high ayarlarda bile oynarsin
Kanka millet abartmış 3060 gerek yok gözün fazla ileri oyunlari görmez ise alacak para yoksa malum oyun fiyatları neyse yani 1050 Ti 750 Ti 650 Ti oynatır al yanına bir tane islemci i5 4590 esersin orta Low belki high ayarlarda bile oynarsin
Kanka milletin abarttığının farkındayım ben demedim ki Forza'dan daha iyi gözüksün diye Low ayarlarda veya medium hiç fark etmez akıcı ve rahat oynatsın dedim sanırım 1660'lı bir sistem alacağım