Assetto Corsa akıcı oynamak için nasıl bir bilgisayar alınabilir?

yusuf31342

Centipat
Daha fazla  
Assetto Corsa trafik modu oyuncusuyum. Fakat aşırı derecede kasıyor ve yakın zamanda olmasa da yeni bir PC almak istiyorum. Rahat ve akıcı şekilde oynayabilmem için hangi sistem gereksinimleri lazim?

Assetto Corsa trafik modu oyuncusuyum. Fakat aşırı derecede kasıyor ve yakın zamanda olmasa da yeni bir PC almak istiyorum. Rahat ve akıcı şekilde oynayabilmem için hangi sistem gereksinimleri lazim?

Masaüstü mü laptop mu? Ek olarak bütçede belirtseniz iyi olur.

Kanka millet abartmış 3060 gerek yok gözün fazla ileri oyunlari görmez ise alacak para yoksa malum oyun fiyatları neyse yani 1050ti 750ti 650ti oynatır al yanına bitane islemci i5 4590 esersin orta low belki high ayarlarda bile oynarsin

Yükleyip bırakmacak ki arkadaş DLC'leri yükler daha fazla işlemler yapar.

Yükleyip bırakmacak ki arkadaş DLC'leri yükler daha fazla işlemler yapar.

Sagopa'cim bence DLC işin içine girerse işlemciyi yükseltmesi yeterli. Onun harici GTX750 Ti, Assetto Corsa için yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka milletin abarttığının farkındayım ben demedim ki Forza'dan daha iyi gözüksün diye Low ayarlarda veya medium hiç fark etmez akıcı ve rahat oynatsın dedim sanırım 1660'lı bir sistem alacağım

Şu PC nasıl GENÇ-ECO / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Bütçeniz nedir ona göre daha net konuşuruz onun dışında en kötü R5 5600 - 3060'lı bir sisteminiz olursa kasmadan oynarsınız.

Atığım PC'yi almayi dusunuyorum yeterli gelir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…