Oynamadım lakin gene bu forumda birisi direksiyon yoksa tavsiye etmemişti. Klavye ile oynanacak oyun olmadığını belirtmişti. Forza Horizon 4 tavsiye ederim.
Oynamadım lakin gene bu forumda birisi direksiyon yoksa tavsiye etmemişti. Klavye ile oynanacak oyun olmadığını belirtmişti. Forza Horizon 4 tavsiye ederim.
Alınır, fizikler olsun sesler olsun gayet gerçekçi ve keyif verici bir simülasyon. İnternette de çok güzel araç modları mevcut. Arcade oyunlardan geçeceksen alışman biraz sürebilir, fakat sonrasında emin ol Arcade tarzı yarış oyunlarına bakmazsın.
Hocam oyun zaten yarış oyunu öyle açık dünya bir haritası yok. Direksiyon setiniz varsa çok zevkli olabilir. Klavye ile oynayınca pek tatmin etmez ama ben direksiyonu fare ile kontrol ediyorum o zaman daha iyi dönüşler vs. yapabiliyorum. Alacaksanız Ultimate Edition alın. Normal versiyonu alırsanız oyun parasından fazla DLC parası çıkabilir.
Eğer direksiyon setiniz veya gamepadiniz varsa alın oynayın tavsiye ederim ama bunlar yoksa klavyeyle oynanacak bir oyun değil keyif almazsınız verdiğiniz para boşuna gider.