MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 furkwNN dedi: Eki Görüntüle 754375 Şuan %90 indirim var. Daha da düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Al geç demekten başka bir şey diyemiyorum.
furkwNN dedi: Eki Görüntüle 754375 Şuan %90 indirim var. Daha da düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Al geç demekten başka bir şey diyemiyorum.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #12 Project Cars da indirime girmiş olması lazım. Ona da bakabilirsin. Project CARS on Steam THE ULTIMATE DRIVER JOURNEY delivers the soul of motor racing in the world’s most beautiful, authentic, and technically-advanced racing game. store.steampowered.com
Project Cars da indirime girmiş olması lazım. Ona da bakabilirsin. Project CARS on Steam THE ULTIMATE DRIVER JOURNEY delivers the soul of motor racing in the world’s most beautiful, authentic, and technically-advanced racing game. store.steampowered.com
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.468 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #13 MisakiLqrd dedi: Al geç demekten başka bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım. Memnun kalmazsam iade edeceğim.
MisakiLqrd dedi: Al geç demekten başka bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aldım. Memnun kalmazsam iade edeceğim.
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #14 furkwNN dedi: Aldım. Memnun kalmazsam iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu oynadım, keyif alacaksın emin ol
furkwNN dedi: Aldım. Memnun kalmazsam iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu oynadım, keyif alacaksın emin ol
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.468 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #15 MisakiLqrd dedi: Bu oyunu oynadım, keyif alacaksın emin ol Genişletmek için tıkla... Zamanında sistemim yetmediği için 6 dakika oynayıp iade etmişim. Umarım dediğin gibi olur.
MisakiLqrd dedi: Bu oyunu oynadım, keyif alacaksın emin ol Genişletmek için tıkla... Zamanında sistemim yetmediği için 6 dakika oynayıp iade etmişim. Umarım dediğin gibi olur.
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #16 furkwNN dedi: Zamanında sistemim yetmediği için 6 dakika oynayıp iade etmişim. Umarım dediğin gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ben direksiyonlu ve direksiyonsuz oynadım. Yani direksiyonsuz oynanmaz diyenleri bilemiyorum ama gayet hoş böyle tam kafa dağıtmalık.
furkwNN dedi: Zamanında sistemim yetmediği için 6 dakika oynayıp iade etmişim. Umarım dediğin gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ben direksiyonlu ve direksiyonsuz oynadım. Yani direksiyonsuz oynanmaz diyenleri bilemiyorum ama gayet hoş böyle tam kafa dağıtmalık.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.468 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #17 Oyunu iade etmiş bulunmaktayım. Keşke direksiyon setim olsaydı...
CaptGimp Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #18 furkwNN dedi: Oyunu iade etmiş bulunmaktayım. Keşke direksiyon setim olsaydı... Genişletmek için tıkla... Konuyu şimdi gördüm fakat dün aynı şeyden müzdarip oldum. Gamepad veya direksiyon setim olmadığı için klavye ile gram zevk vermedi. 20 dakika sürdü oyun ile maceram.
furkwNN dedi: Oyunu iade etmiş bulunmaktayım. Keşke direksiyon setim olsaydı... Genişletmek için tıkla... Konuyu şimdi gördüm fakat dün aynı şeyden müzdarip oldum. Gamepad veya direksiyon setim olmadığı için klavye ile gram zevk vermedi. 20 dakika sürdü oyun ile maceram.