Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 3 Haziran 2021 #11 Steam'de en çok oynadığım 2. oyun. Simülasyon olarak da çok güzel, arkadaşlarla takılma olarak da çok iyi ama klavye+fare ile çok zevk alamazsınız.
Steam'de en çok oynadığım 2. oyun. Simülasyon olarak da çok güzel, arkadaşlarla takılma olarak da çok iyi ama klavye+fare ile çok zevk alamazsınız.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #12 Sürüşü arcade ile simulasyon arası kalmış bir oyun bence. Adamlar asphalttaki gibi yanlıyor o kadar basit olmamalı.
Sürüşü arcade ile simulasyon arası kalmış bir oyun bence. Adamlar asphalttaki gibi yanlıyor o kadar basit olmamalı.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 3 Haziran 2021 #13 liveforspeed dedi: Sürüşü arcade ile simulasyon arası kalmış bir oyun bence. Adamlar asphalttaki gibi yanlıyor o kadar basit olmamalı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olsa espor turnuvası düzenlenmez bence. Geçen gün Grosjean Assetto Corsa'da yapmıştı yarışı.
liveforspeed dedi: Sürüşü arcade ile simulasyon arası kalmış bir oyun bence. Adamlar asphalttaki gibi yanlıyor o kadar basit olmamalı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olsa espor turnuvası düzenlenmez bence. Geçen gün Grosjean Assetto Corsa'da yapmıştı yarışı.
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #14 İndirimde kesinlikle alınır, çok güzel modlar ve ses paketleri var. Bizzat klavye ile de zevk aldım, direksiyonla apayrı bir deneyim.
İndirimde kesinlikle alınır, çok güzel modlar ve ses paketleri var. Bizzat klavye ile de zevk aldım, direksiyonla apayrı bir deneyim.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #15 Alte Mariner dedi: İndirimde kesinlikle alınır, çok güzel modlar ve ses paketleri var. Bizzat klavye ile de zevk aldım, direksiyonla apayrı bir deneyim. Genişletmek için tıkla... Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi?
Alte Mariner dedi: İndirimde kesinlikle alınır, çok güzel modlar ve ses paketleri var. Bizzat klavye ile de zevk aldım, direksiyonla apayrı bir deneyim. Genişletmek için tıkla... Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi?
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Haziran 2021 #16 Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... DLC'ye gerek var mı tartışılır. Daha iyileri modlar ile de yapılabilir bence.
Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... DLC'ye gerek var mı tartışılır. Daha iyileri modlar ile de yapılabilir bence.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #17 Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Öyle alırsan da hiç zevkli olmaz. Çünkü asıl halinde çok az araba var.
Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Öyle alırsan da hiç zevkli olmaz. Çünkü asıl halinde çok az araba var.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #18 Su XwipeHQM dedi: Öyle alırsan da hiç zevkli olmaz. Çünkü asıl halinde çok az araba var. Genişletmek için tıkla... Supra asıl oyunda varsa bana yeter.
Su XwipeHQM dedi: Öyle alırsan da hiç zevkli olmaz. Çünkü asıl halinde çok az araba var. Genişletmek için tıkla... Supra asıl oyunda varsa bana yeter.
AirPippen Kilopat Katılım 8 Kasım 2018 Mesajlar 532 Çözümler 2 3 Haziran 2021 #19 Direksiyon veya Gamepad yoksa alınmaz.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 3 Haziran 2021 #20 Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Full DLC'li alın çünkü online'da tüm arabaların olduğu serverlar daha eğlenceli ve çok.
Nikobellic35 dedi: Peki Full DLC'li halini almalı mı yoksa oyunu alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Full DLC'li alın çünkü online'da tüm arabaların olduğu serverlar daha eğlenceli ve çok.