A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Assetto Corsa Steam de şu an 1.04 dolar yani 34 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Alınır.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 891 Çözümler 7 20 Haziran 2024 #3 abd_dgn dedi: Assetto Corsa Steam de şu an 1.04 dolar yani 34 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında full DLC'li 17 liraya falan almıştım. Alınır, her kesime hitap eden bir oyun. Herkesin kütüphanesinde olması gereken bir oyun. Nasıl oynayacaksınız oyunu?
abd_dgn dedi: Assetto Corsa Steam de şu an 1.04 dolar yani 34 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında full DLC'li 17 liraya falan almıştım. Alınır, her kesime hitap eden bir oyun. Herkesin kütüphanesinde olması gereken bir oyun. Nasıl oynayacaksınız oyunu?
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #4 hamiltonfedaisi dedi: Zamanında Full DLC'li 17 liraya falan almıştım. Alınır, her kesime hitap eden bir oyun. Herkesin kütüphanesinde olması gereken bir oyun. Nasıl oynayacaksınız oyunu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayacaksınız derken direksiyon klavye olarak mı eğer öyleyse klavye fare ile oynayacağım.
hamiltonfedaisi dedi: Zamanında Full DLC'li 17 liraya falan almıştım. Alınır, her kesime hitap eden bir oyun. Herkesin kütüphanesinde olması gereken bir oyun. Nasıl oynayacaksınız oyunu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oynayacaksınız derken direksiyon klavye olarak mı eğer öyleyse klavye fare ile oynayacağım.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 891 Çözümler 7 21 Haziran 2024 #5 abd_dgn dedi: Nasıl oynayacaksınız derken direksiyon klavye olarak mı eğer öyleyse klavye fare ile oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani trafik modu ile falan mı oynayacaksın onu kastettim.
abd_dgn dedi: Nasıl oynayacaksınız derken direksiyon klavye olarak mı eğer öyleyse klavye fare ile oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani trafik modu ile falan mı oynayacaksın onu kastettim.
7 721143 Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 172 21 Haziran 2024 #6 abd_dgn dedi: Assetto Corsa Steam de şu an 1.04 dolar yani 34 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
abd_dgn dedi: Assetto Corsa Steam de şu an 1.04 dolar yani 34 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.