Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 27 Haziran 2024 #1 Şu anda Steam'de 35TL'ye geliyor yarış oyunları çok severim alınır mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Sıradan Bir Salih dedi: Şu anda Steam'de 35TL'ye geliyor yarış oyunları çok severim alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2234438 Genişletmek için tıkla... Direksiyon setin varsa al mouse la oynarım diyorsan alışman lazım alıştıktan sonra eğlenceli oluyor.
Sıradan Bir Salih dedi: Şu anda Steam'de 35TL'ye geliyor yarış oyunları çok severim alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2234438 Genişletmek için tıkla... Direksiyon setin varsa al mouse la oynarım diyorsan alışman lazım alıştıktan sonra eğlenceli oluyor.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.762 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #3 Alınır.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #4 Yok alınmaz çok pahalı. Yarış oyunlarını da seviyormuşsun hiç keyif almazsın.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Consil55 dedi: Yok alınmaz çok pahalı. Yarış oyunlarını da seviyormuşsun hiç keyif almazsın. Genişletmek için tıkla... 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası.
Consil55 dedi: Yok alınmaz çok pahalı. Yarış oyunlarını da seviyormuşsun hiç keyif almazsın. Genişletmek için tıkla... 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.629 Çözümler 42 27 Haziran 2024 #6 FozyMen dedi: 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası. Genişletmek için tıkla... Hocam Doritos 50 TL oldu.
FozyMen dedi: 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası. Genişletmek için tıkla... Hocam Doritos 50 TL oldu.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #7 FozyMen dedi: 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorum hocam cümlenin devamından da mı anlamadınız? Böyle saçma konulara ciddi cevaplar vermiyorum.
FozyMen dedi: 36 TL hocam nesi çok pahalı? 1 cips parası. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorum hocam cümlenin devamından da mı anlamadınız? Böyle saçma konulara ciddi cevaplar vermiyorum.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #8 Consil55 dedi: Dalga geçiyorum hocam cümlenin devamından da mı anlamadınız? Böyle saçma konulara ciddi cevaplar vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam keşke ünlem falan koysaymışsınız.
Consil55 dedi: Dalga geçiyorum hocam cümlenin devamından da mı anlamadınız? Böyle saçma konulara ciddi cevaplar vermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam keşke ünlem falan koysaymışsınız.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 Sıradan Bir Salih dedi: Şu anda Steam'de 35TL'ye geliyor yarış oyunları çok severim alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2234438 Genişletmek için tıkla... Oyun modlarla birlikte iyi oluyor. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30 TL'ye daha ne olsun.
Sıradan Bir Salih dedi: Şu anda Steam'de 35TL'ye geliyor yarış oyunları çok severim alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2234438 Genişletmek için tıkla... Oyun modlarla birlikte iyi oluyor. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30 TL'ye daha ne olsun.