LFS oyun mekaniği ve gerçekçi sürüş hissiyatı.-BeamNG fizik ve simulasyon-Assetto Corsa modlar ile gerçekçi trafik ve sürüş deneyimi.-Forza serisi eğlence içindir.
Aralarında ne fark var tam olarak anlayamadım fakat orjinal olan oyunla diğerleri arasında büyük bir fiyat farkı var bence ilk oyunu almak daha mantıklı
Hayır illa bir simülasyon kurmasına gerek yok adam sadece oyun sormuş
Aralarında ne fark var tam olarak anlayamadım fakat orjinal olan oyunla diğerleri arasında büyük bir fiyat farkı var bence ilk oyunu almak daha mantıklı
ben zamanında 20 küsür liraya satın almıştım o ayrı bir konu e pin sitelerinin de en güvenilirlerinde bile sorun yaşanabiliyor o yüzden tercih etmiyorum ama şansınızı denemek isterseniz bu da bir seçenek
Hayır illa bir simülasyon kurmasına gerek yok adam sadece oyun sormuş.
Aralarında ne fark var tam olarak anlayamadım fakat orijinal olan oyunla diğerleri arasında büyük bir fiyat farkı var bence ilk oyunu almak daha mantıklı.
Şu anda 22 dolarlık bir fark var aralarında eğer Server'larda oynayacaksanız çok fazla ihtiyacınız yok.
Evet adam sadece oyun sormuş ve bende o oyunun direksiyonsuz bir anlamı olmayacağını söyledim yani alırsa bile ilk 1 saat keyif alır sonra sıkılır. Boşuna almaması gerektiğini söyledim. Tehdit etmedim alıyorsa alsın dostum.
Evet adam sadece oyun sormuş ve bende o oyunun direksiyonsuz bir anlamı olmayacağını söyledim yani alırsa bile ilk 1 saat keyif alır sonra sıkılır. Boşuna almaması gerektiğini söyledim. Tehdit etmedim alıyorsa alsın dostum.