Dionisos Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Assetto Corsa için kendim araba modelleyip, ses ve animasyon ekleyip oyuna aktarmak istiyorum bunları anlatan bir ders serisi var mı? YouTube'da 3D modelleme-blander derslerine başlamam yeterli olur mu?
Arkadaşlar merhaba, Assetto Corsa için kendim araba modelleyip, ses ve animasyon ekleyip oyuna aktarmak istiyorum bunları anlatan bir ders serisi var mı? YouTube'da 3D modelleme-blander derslerine başlamam yeterli olur mu?
Blackvictoria Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Hocam birşey buldunuz mu kullandığınız uygulamalar nedir?
Dionisos Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Blackvictoria dedi: Hocam bir şey buldunuz mu kullandığınız uygulamalar nedir? Genişletmek için tıkla... 3DS Max kullanılıyormuş hocam maalesef daha detaylı bir bilgiye ulaşamadım YouTube'da Blender derslerine başlamıştım okul olunca bıraktım.
Blackvictoria dedi: Hocam bir şey buldunuz mu kullandığınız uygulamalar nedir? Genişletmek için tıkla... 3DS Max kullanılıyormuş hocam maalesef daha detaylı bir bilgiye ulaşamadım YouTube'da Blender derslerine başlamıştım okul olunca bıraktım.