arel45 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Assetto Corsa oynuyordum modlu araç devir sona gelince istop ediyor ve calıstıramıyorum oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Assetto Corsa 6.05.2025 14_26_14.png 4,8 MB · Görüntüleme: 50
Assetto Corsa oynuyordum modlu araç devir sona gelince istop ediyor ve calıstıramıyorum oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz?
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 arel45 dedi: Assetto Corsa oynuyordum modlu araç devir sona gelince istop ediyor ve calıstıramıyorum oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Boşa atın deviri fulleyip 1 e atın. Otomatik debriyaj özelliğini kapattıysanız araba kalkmıyor debriyajsız. Artı 0 Eksi
arel45 dedi: Assetto Corsa oynuyordum modlu araç devir sona gelince istop ediyor ve calıstıramıyorum oyuna yeni başladım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Boşa atın deviri fulleyip 1 e atın. Otomatik debriyaj özelliğini kapattıysanız araba kalkmıyor debriyajsız.