Assetto Corsa arabalar pitte kalıyor

bora1094

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar keşfetime surekli Assetto Corsa da makas atan insanlar çıkıyor. Assetto Corsa'ya trafik modu kurdum. Ama sadece fotoğraftaki harita da trafik VA. R bu harita da sadece 2 şerit var. Araçlar adamakıllı gitmiyor çok bir şey yapamıyor. M 3 veya 4 şeritli otobanı bulamıyorum :( diğer haritaları açıyorum. Arabaları vs ekliyorum ama arabalar hareket etmiyor. Benim başladığım yerde duruyolar. Oyle yollar bomboş. Bu sorunu nasıl çözerim? Ya da shibura pa trafficte otobanı nasıl bulacağım yahu.

1690912471985.png

Öncelikle Assetto maceranıza NGG, DPC vb. oyun gruplarının modlarını silerek başlayın.

Sonrasında 2real kurup, Tatsumi PA'da bir Practice Session başlatın ve Objects Inspector'dan trafiği aktif edin.

Tatsumi PA Layoutu'nda bulabilirsin 4 şeritli yolu. Ayrıca arabaları manuel olarak eklemene hiç gerek yok. Daha iyi optimize edilmiş ve araç sayısını oyun içinden'de ayarlayabildiğin trafik modu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@bora1094 6. Sıradaki pitten başla. 3 şeritli yol oradaydı sanırım.
inceliyorum hocam teşekkürler

Tatsumi PA Layoutu'nda bulabilirsin 4 şeritli yolu. Ayrıca arabaları manuel olarak eklemene hiç gerek yok. Daha iyi optimize edilmiş ve araç sayısını oyun içinden'de ayarlayabildiğin trafik modu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam videodaki adımları uguyloyorum şuan

Öncelikle Assetto maceranıza NGG, DPC vb. oyun gruplarının modlarını silerek başlayın.

Sonrasında 2real kurup, Tatsumi PA'da bir Practice Session başlatın ve Objects Inspector'dan trafiği aktif edin.
Sağolun hocam deniycem birazdan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı