Dionisos Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar oyunda araba gitmiyor tuş ayalarını sıfırladım olmadı otomatik veya manuel vitese geçiyorum o da olmuyor. Tuş ayaları dosyasını bana atabilecek birisi var mı?
Arkadaşlar oyunda araba gitmiyor tuş ayalarını sıfırladım olmadı otomatik veya manuel vitese geçiyorum o da olmuyor. Tuş ayaları dosyasını bana atabilecek birisi var mı?
G gokmenbaba Femtopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Ok tuşlarıyla oynayabilirsin ilk başta ayarlardan W a s D yaparsın.
Dionisos Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 gokmenbaba dedi: Ok tuşlarıyla oynayabilirsin ilk başta ayarlardan W a s D yaparsın. Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırlayıp ok tuşlarını deniyorum o da olmuyor.
gokmenbaba dedi: Ok tuşlarıyla oynayabilirsin ilk başta ayarlardan W a s D yaparsın. Genişletmek için tıkla... Ayarları sıfırlayıp ok tuşlarını deniyorum o da olmuyor.