Assetto Corsa bellek kullanımı çok fazla

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Özellikle content meneger de oynarken aşırı derecede bir bellek kullanımı var sık sık drop giriyor oyun oynanmıyor FPS değerlerimde bir sorun yok sistemimin bu oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum fakat bu kullanımın sebebi nedir? 8x2 16 RAM mevcuttur. @Lee Yubin yardımcı olabilir misiniz hocam?

Ekran Alıntısı.PNG

Özellikle content meneger de oynarken aşırı derecede bir bellek kullanımı var sık sık drop giriyor oyun oynanmıyor FPS değerlerimde bir sorun yok sistemimin bu oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum fakat bu kullanımın sebebi nedir? 8x2 16 RAM mevcuttur. @Lee Yubin yardımcı olabilir misiniz hocam?

Eki Görüntüle 1521590
Hocam sanal bellek olarak 60 GB sanal bellek açmanız lazım buda diskinizin 60GB yerinin gitmesi demek ben sırf bu yüzden oyundan soğudum ve sildim.

Hocam sanal bellek olarak 60 GB sanal bellek açmanız lazım bu da diskinizin 60GB yerinin gitmesi demek ben sırf bu yüzden oyundan soğudum ve sildim.

Hocam keşfette sürekli karşıma çıkıyordu dedim bir bakayım oyuna bayıldım fakat RDR2 de takılmayan sistem bunda takılıyor drop giriyor kanser etti desem doğrudur.

Hocam keşfette sürekli karşıma çıkıyordu dedim bir bakayım oyuna bayıldım fakat RDR2 de takılmayan sistem bunda takılıyor drop giriyor kanser etti desem doğrudur.
Aynen öyle hocam değişik bir oyun bende 6500XT Ryzen 5 5500 ile aşırı derecede drop yiyordum ve FPS olması gerekenden çok daha düşüktü adam GTX 950'yle benden iyi grafiklerde daha fazla FPS alıyordu ve ona dropta girmiyordu değişik değişik şeyler var oyunda bende sinirlendim oyunu sildim.

Trafik sunucusunda oynuyordunuz sanırım, o sunucular özel bir optimizasyona sahip olmadığından böyle oluyor. Single'da veya başka sunucularda sorunsuz oynabilmeniz gerekli.

Online oynarken mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı