Assetto Corsa bozuk direksiyon ayarı

godiswork

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, DFGT direksiyon setine sahibim. Assetto Corsa oynarken direksiyonu az bir şey sola çevirdiğimde bayağı bir sola gidiyor, sebebi nedir? Direksiyon Logitech ayarlarında 900 derece, oyun içerisinde de 900 derece. Haliyle böyle olunca düz yolda son hız giderken sol sağ yaparken fazla gittiğinden kontrol elimden çıkıyor, direkt kaza yapıyorum.

Kontroller kısmından şiddeti ters çevir gibi bir ayar olması lazım, onu açmanız gerek.

Kontroller kısmından şiddeti ters çevir gibi bir ayar olması lazım, onu açmanız gerek.
Logitech'in mi? Hocam bilgin var ise bu konu hakkında lütfen detaylı anlatır mısın şiddeti ters çevir olayını. Bir haftadır konu açıyorum herhangi bi destek alamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 271
Logitech'in mi? Hocam bilgin var ise bu konu hakkında lütfen detaylı anlatır mısın şiddeti ters çevir olayını. Bir haftadır konu açıyorum herhangi bir destek alamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Bilgim var hocam, önceden bende DFGT kullanıyordum şu an G27 kullanıyorum 2 sindede aynı sorun var ve çözümünü ikisinde de aynı, bu arada Gaming software üzerinden değil Assetto Corsa üzerinden Kontroller'e girin, orada şiddeti tersine çevir gibi bir ayar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, onu açın. Ayırca düz Assetto Corsa mı kullanıyorsunuz yoksa content managermi.

Gaming software ayarlarınız bu şekilde olsun hocam.

Şiddeti ters çevir ayarı hangisi oluyor hocam burada, anlayamadım da. Ayrıyetten content manager üzerinden oynuyorum. Ayarları şimdi sizin attığınız görseldeki gibi yapacağım.

Dosya Ekleri

• WAX.png
    56,3 KB · Görüntüleme: 299
Enchanted understeer ayarıydı sanırım, content Manager'i Türkçe yapabilirsiniz, Türkçe dilini destekliyor, ayrıca tüm titreşim ve feedback ayarlarını neden 0 yaptınız?

Enchanted understeer ayarıydı sanırım, content Manager'i Türkçe yapabilirsiniz, Türkçe dilini destekliyor, ayrıca tüm titreşim ve feedback ayarlarını neden 0 yaptınız?
Onları açtığım zaman sağ sol yapınca feedback olduğundan dolayı aniden kitleniyor ve sağ sola sallanmaya başlıyor direksiyon kontrol sağlayamıyorum öyle hiç.

Az bir şey sağ sol yapıyorum araba drift çekecek konuma geliyor ama gaz köklü haldeyken.

Feedbacki düşürebilirsiniz, feedbacki kapatırsanız hem kontrol zorlaşır hem de oyunun tadı kalmaz, bu arada sorununz çözüldümü enchanted understeer ayarını açınca.

Maalesef, bir arkadaş daha konu açmış sanırsam ona sordum.

Maalesef, bir arkadaş daha konu açmış sanırsam ona sordum.

Hocam content Manager'i bir Türkçe yapın, kontroller kısmında şiddeti tersine çevir gibi bir ayar vardı onu açarsanız çözülmesi lazım. Kontroller kısmındaki tüm sekmeleri kontrol edin bende şu an Assetto Corsa'da content Manager'de yüklü değil o yüzden tam olarak söyleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…