B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar; gördüğünüz gibi böyle bir sorun yaşıyorum. Nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Merhaba arkadaşlar; gördüğünüz gibi böyle bir sorun yaşıyorum. Nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm Lee Yubin 21 Mayıs 2023 B.Özdemir dedi: Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır:
B.Özdemir dedi: Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır:
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.529 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6700 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; GameGaraj NEO 202 Beyaz MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 21 Mayıs 2023 #2 Egzozdan çıkan sıcak buhar o şekilde gözüküyor. Hata yok. Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 21 Mayıs 2023 #3 Hocam o efekt zaten. Artı 0 Eksi
KS KS B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 Xantern dedi: Egzozdan çıkan sıcak buhar o şekilde gözüküyor. Hata yok. Genişletmek için tıkla... Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Egzozdan çıkan sıcak buhar o şekilde gözüküyor. Hata yok. Genişletmek için tıkla... Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 21 Mayıs 2023 #5 B.Özdemir dedi: Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır: Artı 0 Eksi Çözüm
B.Özdemir dedi: Hocam çıktığındaki görüntü stopları bozduğundan çirkin geliyor onun için yadırgadım normal diyorsanız tamam. Genişletmek için tıkla... Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır:
KS KS B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #6 Lee Yubin dedi: Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır: Eki Görüntüle 1787685 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunum çözüldü. Lee Yubin dedi: Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır: Eki Görüntüle 1787685 Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl çözebilirim kadranım arabalarda çok kötü görünüyor net değil. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır: Eki Görüntüle 1787685 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunum çözüldü. Lee Yubin dedi: Heat shimmering seçeneğini kapatırsan o özellik kapanır: Eki Görüntüle 1787685 Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl çözebilirim kadranım arabalarda çok kötü görünüyor net değil.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 21 Mayıs 2023 #7 B.Özdemir dedi: Bunu nasıl çözebilirim kadranım arabalarda çok kötü görünüyor net değil. Genişletmek için tıkla... MSAA FXAA gibi ayarları yükseltince düzelmiyorsa moddan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
B.Özdemir dedi: Bunu nasıl çözebilirim kadranım arabalarda çok kötü görünüyor net değil. Genişletmek için tıkla... MSAA FXAA gibi ayarları yükseltince düzelmiyorsa moddan kaynaklı olabilir.