E enwessd Centipat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Merhaba hayırlı akşamlar. Bugün Steam'den Assetto Corsa aldım. Yükledim ve girdim starta bastım ve Python 33 hatası verdi. Bunun çözümü nedir? Hatanın tamamı: Can't find \python33\\pyobject_callfunction() Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
Merhaba hayırlı akşamlar. Bugün Steam'den Assetto Corsa aldım. Yükledim ve girdim starta bastım ve Python 33 hatası verdi. Bunun çözümü nedir? Hatanın tamamı: Can't find \python33\\pyobject_callfunction()
Wernher Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 244 Çözümler 5 19 Aralık 2022 #2 Assetto Corsa "can't find \python33\\pyobject_callfunction() hatası CM üzerinden oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Custom Shaders'ı kapattığım zaman cm üzerinden açarken acs.exe çalışmayı durdurdu diyor. Sorun nedir? www.technopat.net Bu konuda bir arkadaş çözüm sunmuş. Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Assetto Corsa "can't find \python33\\pyobject_callfunction() hatası CM üzerinden oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Custom Shaders'ı kapattığım zaman cm üzerinden açarken acs.exe çalışmayı durdurdu diyor. Sorun nedir? www.technopat.net Bu konuda bir arkadaş çözüm sunmuş. Deneyebilirsiniz.