C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 Content Manager üzerinden Dpc'nin trafik sunucusuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ayrıca alakasız olacak ama DFGT'ye shifter takılabilir mi?
Content Manager üzerinden Dpc'nin trafik sunucusuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ayrıca alakasız olacak ama DFGT'ye shifter takılabilir mi?
Çözüm C C cinar112 13 Eylül 2022 DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sordum fakat 1 tane bile bakan yok. DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... "FDR TRAFİK HARİTASI" diye bir şey paylaşılmış onu yükleyeyim bakalım. Sorunu çözdüm, tek yapmam gereken kaydedilen serverlardan girmek yerine çevrimiçi kısmından girmek.
DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sordum fakat 1 tane bile bakan yok. DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... "FDR TRAFİK HARİTASI" diye bir şey paylaşılmış onu yükleyeyim bakalım. Sorunu çözdüm, tek yapmam gereken kaydedilen serverlardan girmek yerine çevrimiçi kısmından girmek.
KS KS C cinar112 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 311 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #11 DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sordum fakat 1 tane bile bakan yok. DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... "FDR TRAFİK HARİTASI" diye bir şey paylaşılmış onu yükleyeyim bakalım. Sorunu çözdüm, tek yapmam gereken kaydedilen serverlardan girmek yerine çevrimiçi kısmından girmek. Son düzenleme: 13 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Sordum fakat 1 tane bile bakan yok. DKB dedi: Vallahi bilmiyorum bende de olmuyor. DC serverında sorsanız aslında daha iyi yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... "FDR TRAFİK HARİTASI" diye bir şey paylaşılmış onu yükleyeyim bakalım. Sorunu çözdüm, tek yapmam gereken kaydedilen serverlardan girmek yerine çevrimiçi kısmından girmek.