whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı GT240 Tüm haritaları ve araç modlarını eksiksiz bir şekilde yüklememe rağmen Game crashed hatasını alıyorum. 1 haftadır bununla uğraşıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 2222.PNG 18,2 KB · Görüntüleme: 64 Ekran Alıntısı.PNG 179 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Tüm haritaları ve araç modlarını eksiksiz bir şekilde yüklememe rağmen Game crashed hatasını alıyorum. 1 haftadır bununla uğraşıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
JraxL Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 Merhaba oyunu nereden yüklediniz? Artı 0 Eksi
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 JraxL dedi: Merhaba oyunu nereden yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den Yükledim Artı 0 Eksi
JraxL Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 Steam'den oyun dosyalarını doğruladınızmı. Belki sorunu çözebilir. Oyun dosyalarına Custom shader tarzı bir modmu attınız? Artı 0 Eksi
Steam'den oyun dosyalarını doğruladınızmı. Belki sorunu çözebilir. Oyun dosyalarına Custom shader tarzı bir modmu attınız?
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 JraxL dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğruladınızmı. Belki sorunu çözebilir. Oyun dosyalarına Custom shader tarzı bir modmu attınız? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
JraxL dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğruladınızmı. Belki sorunu çözebilir. Oyun dosyalarına Custom shader tarzı bir modmu attınız? Genişletmek için tıkla... Evet.
JraxL Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 whiteplus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O modu kaldırırsanız sorununuz düzelebilir. Fark ettiyseniz crash verdiğinde orada Custom shader pack yazıyor iyi günler. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O modu kaldırırsanız sorununuz düzelebilir. Fark ettiyseniz crash verdiğinde orada Custom shader pack yazıyor iyi günler.
KS KS whiteplus Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #7 JraxL dedi: O modu kaldırırsanız sorununuz düzelebilir. Fark ettiyseniz crash verdiğinde orada Custom shader pack yazıyor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Oyunu normal olarak oynayabiliyorum fakat CM'den Online girerken bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
JraxL dedi: O modu kaldırırsanız sorununuz düzelebilir. Fark ettiyseniz crash verdiğinde orada Custom shader pack yazıyor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Oyunu normal olarak oynayabiliyorum fakat CM'den Online girerken bu hatayı veriyor.
swoxy24 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 whiteplus dedi: Oyunu normal olarak oynayabiliyorum fakat CM'den Online girerken bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam trafik moduysa yanlış indirmenden kaynaklanabilir. swoxy24 dedi: Hocam trafik moduysa yanlış indirmenden kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Veya csp surumunuz kac. Artı 0 Eksi
whiteplus dedi: Oyunu normal olarak oynayabiliyorum fakat CM'den Online girerken bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam trafik moduysa yanlış indirmenden kaynaklanabilir. swoxy24 dedi: Hocam trafik moduysa yanlış indirmenden kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Veya csp surumunuz kac.