E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 26 Temmuz 2018 #1 Assetto Corsa Competizione çıkacakmış ama geliştirilen oyunun sistem gereksinimleri aynı olur mu?Oyun yazın çıkacakmış diyorlar ama ne zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018
Assetto Corsa Competizione çıkacakmış ama geliştirilen oyunun sistem gereksinimleri aynı olur mu?Oyun yazın çıkacakmış diyorlar ama ne zaman?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 9 Ağustos 2018 #2 12 Eylül 2018 Home - Assetto Corsa Competizione
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Ağustos 2018 #3 Onur Altuğ Sever dedi: 12 Eylül 2018 Home - Assetto Corsa Competizione Genişletmek için tıkla... Size bir şey sormak istiyorum bu soruyu;Assetto Corsa Competizione oynamak için Windows 8 mi lazım? cevaplar mısınız?
Onur Altuğ Sever dedi: 12 Eylül 2018 Home - Assetto Corsa Competizione Genişletmek için tıkla... Size bir şey sormak istiyorum bu soruyu;Assetto Corsa Competizione oynamak için Windows 8 mi lazım? cevaplar mısınız?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Ağustos 2018 #4 Erhan Sarı dedi: Size bir şey sormak istiyorum bu soruyu;Assetto Corsa Competizione oynamak için Windows 8 mi lazım? cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu gördüm, tahmin üzerine cevap yazmak istemedim.
Erhan Sarı dedi: Size bir şey sormak istiyorum bu soruyu;Assetto Corsa Competizione oynamak için Windows 8 mi lazım? cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu konuyu gördüm, tahmin üzerine cevap yazmak istemedim.
E Erhan Sarı Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 284 Çözümler 1 10 Ağustos 2018 #5 Onur Altuğ Sever dedi: Bu konuyu gördüm, tahmin üzerine cevap yazmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Ne yani şimdilik sistem gereksinimi belli değil mi?Ben baktım sadece windows 8 istiyor her yerde araştırdım bende bulurum diye .
Onur Altuğ Sever dedi: Bu konuyu gördüm, tahmin üzerine cevap yazmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Ne yani şimdilik sistem gereksinimi belli değil mi?Ben baktım sadece windows 8 istiyor her yerde araştırdım bende bulurum diye .