Assetto Corsa Compotizone vs iRacing

darkicimm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben acc mi yoksa iRacing mi alacağıma karar veremedim GT3 ve GT4'ten farklı serilerde de sürmeyi düşünüyorum ama iRacing çok pahalı ama oyuncu kitlesi iyi ama acc hakkında çok bir bir bilgim yok karar veremedim.

Assetto Corsa oynamayı düşünürsen Türkler bayağı oynuyor. IRacing'i bilemeyeceğim ama ikiside çok iyi oyundur bana kalırsa.

Son düzenleme:
iRacing'i henüz deneyimleme şansı bulamamış olsam da, en kısa sürede denemeyi düşündüğün, içerisinde yapılan yarışları ara sıra kontrol ettiğim bir oyun. Ciddi rekabetçi oynayanlar, oynamak isteyenler fazlasıyla tercih ediyor.

ACC'e gelecek olursak, deneyimlediğim ve gerçekten oynarken fazlasıyla keyif aldığım bir yapım. Grafikler falan şahane, tabii iRacing kadar rekabetçi düşünen oyuncular yok sanıyorum, varsa da ben denk gelememiş, gelecek kadar oynamamış olabilirim. ACC'i indirimde kütüphanene ekle derim, sağlam oyundur, üzmez.

peki iracing maliyetlimi ve iracing aldıktan sora acc almama gerek varmı ?

peki iracing maliyetlimi ve iracing aldıktan sora acc almama gerek varmı ?
iRacing maliyetli hocam, evet. Her ay para ödemenizin yanı sıra araçlara ve pistlere de para vermeniz gerekecek. ACC ise o konuda daha bütçe dostu; tabii yine satılan bazı araçlar ve pistler mevcut. Simülasyon konusunda çok ciddiyseniz, bütçeniz de bu duruma elverişliyse eğer, iRacing'e girişebilirsiniz. Fakat benim gibi daha normal bir kullanıcı ve simülasyona merakınız varsa, ACC çok daha bütçe dostu ve aklayatar bir tercih olur gibi geliyor. Tabii yine de son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…