Assetto Corsa ''Concent Manager CPU 99'' hatası veriyor

• Konuyu başlatan nhopel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 80

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
Concent Manager'da girdiğim sunucuda yukarıda bu hatayı alıyorum ve bu sebepten ötürü araçlar geriden geriden geliyor. Trafik yavaşa akıyor vs. bu yüzdende makas vs. atamıyorum. Allah rızası için yardımcı olun bütün sinir sistemim alt üst oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-18 213512.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-18 213512.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 2
Concent Manager'da girdiğim sunucuda yukarıda bu hatayı alıyorum ve bu sebepten ötürü araçlar geriden geriden geliyor. Trafik yavaşa akıyor vs. bu yüzdende makas vs. atamıyorum. Allah rızası için yardımcı olun bütün sinir sistemim alt üst oldu.
Sistem nedir? Bende bir ara çok yaşadım ama sonra kendiliginden geçti.
Hep herşeyi silip baştan kura kura düzelmişti. Gerçekten çok karmaşık birşey bu.
İşlemci yetmiyor olabilir veya RAM az olabilir diyecegim RAM ile alakası yok olabilir.

Sistem nedir? Bende bir ara çok yaşadım ama sonra kendiliginden geçti.
Hep her şeyi silip baştan kura kura düzelmişti. Gerçekten çok karmaşık bir şey bu.
İşlemci yetmiyor olabilir veya RAM az olabilir diyecegim RAM ile alakası yok olabilir.

Sistemim yetiyor 16 GB RAM var AMD Ryzen 5 2600X var oyunda gram kasma yok sadece hatadan dolayı araçlar geriden geliyor. Oyunu daha yeni kurdum.

Sistemim yetiyor 16 GB RAM var AMD Ryzen 5 2600X var oyunda gram kasma yok sadece hatadan dolayı araçlar geriden geliyor. Oyunu daha yeni kurdum.
YouTube'ta CPU 99 çözümü gibi videoları izlediniz mi?
Bende çözümü bilmiyorum ama bende de çok oldu. En son hatırladığım galiba RAM takviyesi yaptığımda düzelmişti ama sizinki bence yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı