Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar sunucuya girmek istediğimde şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
White4nqel Femtopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Kayra Cem dedi: Arkadaşlar sunucuya girmek istediğimde şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 604723 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor çözümü buldun mu? Artı 0 Eksi
Kayra Cem dedi: Arkadaşlar sunucuya girmek istediğimde şu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 604723 Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor çözümü buldun mu?
KS KS Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 White4nqel dedi: Bende de oluyor çözümü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet buldum. Custom Shaders Patch bu modu indirip kurarsan düzelir diye düşünüyorum. Bende böyle düzelmişti Artı 0 Eksi
White4nqel dedi: Bende de oluyor çözümü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Evet buldum. Custom Shaders Patch bu modu indirip kurarsan düzelir diye düşünüyorum. Bende böyle düzelmişti
Redex Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 bende bu hatayı veriyo nasıl düzelte bilirim oyunu sildim yükledim yine olmadı. dosyayı doğru ladım o da olmadı. Artı 0 Eksi
bende bu hatayı veriyo nasıl düzelte bilirim oyunu sildim yükledim yine olmadı. dosyayı doğru ladım o da olmadı.