Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?

Şu an denedim hocam bir sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim.
I have seen this also. It seems that the files CM is expecting to see in that directory are now within the std.zip file. Doesn't happen on the newer CM, so I think they are now expected to be in the .zip with newer CSP build and the older stable branch CM doesn't understand this.

In other words, I suspect that you can just ignore it and when CM next updates it will go away.

Demiş bir forumda birisi. Yani bu sorun çıkarsa kafana takmana gerek yok demiş. Bir sıkıntı çıkarmıyor herhalde bu sorun.

Tamamdır hocam. Pek bilmediğim ve anlamadığım için sizin yaptığını yapmam benim için daha iyi olur.

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum. Birkaç şey daha diyecektim. Ben oyunu artık content Manager'de mi başlatayım yoksa normal olarak mı? Ve contente başlayınca beni bir yarışa atıyor ama ben Free olarak takılmak istiyorum. Ve hocam mouse ayarlarını falan contentten mi yoksa normal oyundan mı ayarlamalıyım? @Lee Yubin

Son düzenleme:
Content Manager ile açın, her ayarınızı da orada yapın. Free takılmak için Drive kısmında "practice" seçeneğini seçin, bu şekilde maplerde istediğiniz kadar takılırsınız. İşaretlediğim 3 noktaya basarak da oyun ayarlarını ayarlayabilirsiniz, hasar alma, lastik aşınması vs. gibi :

Öncelikle kusura bakmayın geç cevap verdim. Gece mesajı görmedim daha yeni de kurstan geldim. Dün ben bir sorunla karşılaştım mod yükledikten sonra konu açtım zaten. Unexpected hatası. Recep bey rapor gönderin dedi ben de bir sana sorayım belki biliyorsundur onu rahatsız etmeyeyim. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Hocam gaza dereceli basma ayarını fren için de yapabiliyor muyuz?
Ek olarak hocam kendi kendine debriyaja basma olayını kaldırabiliyor muyuz? Devir düşünce ve kalkışta kafasına göre debriyaj kullanıyor da.

Son düzenleme:
Hocam gaza dereceli basma ayarını fren için de yapabiliyor muyuz?
Ek olarak hocam kendi kendine debriyaja basma olayını kaldırabiliyor muyuz? Devir düşünce ve kalkışta kafasına göre debriyaj kullanıyor da.
Fren için böyle bir ayar yok galiba. Ama oyuna girdiğinizde araç ayarı kısmından fren gücünü azaltabilirsiniz.
Assist'ler kısmından "autoclutch"ı kapatıp kendiniz debriyaj tuşu atayıp kullanın, daha iyi oluyor bence de.

Hocam merhaba dediğiniz şeyleri yapıyor shader pack indirirken hangi sürümü seçmem gerek kararsız kaldım en son sürüm olarak 0.1.78 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…