thebqran Femtopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #41 Lee Yubin dedi: Yanlış bir şey yapıyor olmayasınız? Race Department'e kaydolmak ücretsizdi. Genişletmek için tıkla... Registere basıyorum karşıma 3 tane abonelik gibi bir şey çıkıyor yani abone olmadan kayıt ol gibi bir şey varsa da görmedim.
Lee Yubin dedi: Yanlış bir şey yapıyor olmayasınız? Race Department'e kaydolmak ücretsizdi. Genişletmek için tıkla... Registere basıyorum karşıma 3 tane abonelik gibi bir şey çıkıyor yani abone olmadan kayıt ol gibi bir şey varsa da görmedim.
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 7 Eylül 2022 #42 Başarılı rehber olmuş, emeğinize sağlık.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.353 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Eylül 2022 #43 thebqran dedi: Registere basıyorum karşıma 3 tane abonelik gibi bir şey çıkıyor yani abone olmadan kayıt ol gibi bir şey varsa da görmedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt olma sayfasının en aşağısındaki "here" yazısına tıkla.
thebqran dedi: Registere basıyorum karşıma 3 tane abonelik gibi bir şey çıkıyor yani abone olmadan kayıt ol gibi bir şey varsa da görmedim. Genişletmek için tıkla... Kayıt olma sayfasının en aşağısındaki "here" yazısına tıkla.
thebqran Femtopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #44 Lee Yubin dedi: Kayıt olma sayfasının en aşağısındaki "here" yazısına tıkla. Eki Görüntüle 1510135 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oyuna 1 ay önce falan başladım ama bunu görmediğim için modları kuramamıştım şimdi tekrar rehbere bakabilirim.
Lee Yubin dedi: Kayıt olma sayfasının en aşağısındaki "here" yazısına tıkla. Eki Görüntüle 1510135 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oyuna 1 ay önce falan başladım ama bunu görmediğim için modları kuramamıştım şimdi tekrar rehbere bakabilirim.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #45 @Lee Yubin hocam selamünaleyküm acaba oyun içinde hasar almayı kapatabilme seçeneğimiz var mı? Biraz baktım da bulamadım.
@Lee Yubin hocam selamünaleyküm acaba oyun içinde hasar almayı kapatabilme seçeneğimiz var mı? Biraz baktım da bulamadım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.353 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 5 Ekim 2022 #46 lVoLBieXl dedi: @Lee Yubin hocam selamünaleyküm acaba oyun içinde hasar almayı kapatabilme seçeneğimiz var mı? Biraz baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mechanical damage'i 0 yapın.
lVoLBieXl dedi: @Lee Yubin hocam selamünaleyküm acaba oyun içinde hasar almayı kapatabilme seçeneğimiz var mı? Biraz baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mechanical damage'i 0 yapın.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #47 Lee Yubin dedi: Mechanical Damage'i 0 yapın. Eki Görüntüle 1536577 Genişletmek için tıkla... Bu ayar sekmesi tam olarak nerede?
Lee Yubin dedi: Mechanical Damage'i 0 yapın. Eki Görüntüle 1536577 Genişletmek için tıkla... Bu ayar sekmesi tam olarak nerede?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.353 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 6 Ekim 2022 #48 lVoLBieXl dedi: Bu ayar sekmesi tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Tyre blankets'in sağındaki 3 noktaya basınca açılıyor.
lVoLBieXl dedi: Bu ayar sekmesi tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Tyre blankets'in sağındaki 3 noktaya basınca açılıyor.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2022 #49 Lee Yubin dedi: Tyre Blankets'in sağındaki 3 noktaya basınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın gerçekten bulamadım CM kısmında Drive bölümüne bakıyorum bulamadım.
Lee Yubin dedi: Tyre Blankets'in sağındaki 3 noktaya basınca açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın gerçekten bulamadım CM kısmında Drive bölümüne bakıyorum bulamadım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.353 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 6 Ekim 2022 #50 lVoLBieXl dedi: Hocam kusura bakmayın gerçekten bulamadım CM kısmında Drive bölümüne bakıyorum bulamadım. Genişletmek için tıkla...
lVoLBieXl dedi: Hocam kusura bakmayın gerçekten bulamadım CM kısmında Drive bölümüne bakıyorum bulamadım. Genişletmek için tıkla...