Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?

Oyun içi ses ayarlarında tüm sesler açık mı? Fareyi oyundayken ekranın sağına getirince bi menü açılıyor, orada ses ayarı için de bi menü var.
iki menüdede açık

Temelli olarak her şeyi kaldırdım oyunla alakalı tekrar kuruyorum. İnşallah çözülür.

Son düzenleme:
Bekliyorum sonucu. Olmadı bi bağlanayım sana, beraber bakalım bir de.
şuan ses geliyor modlardan. tüm modları kurup serverlara bağlanmayı deneyeceğim. sonucu yazarım.

Şu an Single'da sıkıntı yok ama sunuculara giremiyorum. Race cancelled hatası veriyor.

Son düzenleme:

Merhaba numiez gang garage diye bir DC var Assetto Corsa Discord sunucusu orada çözümleri var ve gerçekten çok kaliteli bir server oradan bakabilirsin istersen ben oradan bakarak çözdüm

Merhaba numiez gang garage diye bir DC var Assetto Corsa Discord sunucusu orada çözümleri var ve gerçekten çok kaliteli bir server oradan bakabilirsin istersen ben oradan bakarak çözdüm
denedim ama çözülmedi. sırf ticket açtım diye terslenip sunucudan atılmamda tuz biber oldu

Denedim ama çözülmedi. Sırf ticket açtım diye terslenip sunucudan atılmamda tuz biber oldu

Onlar oyundan anlayan insanlar en iyi onlar bilir diye düşünüyordum aslında, üzgünüm başka yol bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…